Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Πάγκαλος διευθυντής στα… ροζ τηλέφωνα

Ο Πάγκαλος διευθυντής στα… ροζ τηλέφωνα

Νέο εισπρακτικό μέτρο αποφάσισε η κυβέρνηση προσπαθώντας να κερδίσει χρήματα μέσα από τα ροζ τηλέφωνα.

Μπορεί να σας φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά μην αποκλείετε τίποτα γιατί ποτέ δεν ξέρετε… μέχρι πού μπορούν να φτάσουν για να μας τα πάρουν! Ωστόσο, τουλάχιστον… προς το παρόν, τα νέα εισπρακτικά μέτρα της κυβέρνησης είναι το σενάριο του επόμενου επεισοδίου του «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» που θα μεταδοθεί την Πέμπτη στις 12 το βράδυ. Απίστευτο κι όμως… τηλεοπτικό.

Πώς εμπλέκεται λοιπόν η κυβέρνηση με τα ροζ τηλέφωνα αλλά και ποιος ο ρόλος του Θεόδωρου Πάγκαλου;

Όταν ο Χάρος, απελπισμένος από τις αλλεπάλληλες χυλόπιτες της Σταχτοπούτας, βρίσκει διέξοδο στα ροζ τηλέφωνα, ο Ερμής αποφασίζει να εκμεταλλευτούν την αισθησιακή φωνή του Μένιππου και να τον κάνουν ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΩΝ 090! Μόνο που στα συγκεκριμένα 090 δουλεύει ινκόγκνιτο η Πυθία, πελάτες είναι η Μέρκελ, η Μαντόνα, ο Ζάχος απ’ τη Λάρισα και ο Όλλι Ρεν, και μόλις ανέλαβε διευθυντής ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Γιατί η κυβέρνηση, απογοητευμένη από τις χαμηλές εισπράξεις περαιώσεων, ημιυπαίθριων και λοιπών δημοσιονομικών μέτρων, αποφάσισε να επενδύσει στον ιδιωτικό τομέα και να μαζέψει το χρήμα του λαού μέσα από την πιο αγαπημένη του ασχολία: να μιλάει για σεξ. Όμως, τί γίνεται όταν βύσματα αρχίζουν να διορίζονται παντού και τα ροζ τηλέφωνα αρχίζουν να τα απαντάνε εφοριακοί με προϋπηρεσία στα S&M; Όταν, λόγω περικοπών, τα 090 συστεγάζονται με τα Υπουργεία Οικονομίας και Εξωτερικών και μοιράζονται ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ; Και κυρίως όταν το τηλεφωνικό κέντρο αυτό, το χειρίζονται Ο ΧΑΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ;!

Τώρα, ανυποψίαστοι Έλληνες πολίτες παίρνουν να ξαλεγράρουν και αναγκάζονται να εξυπηρετηθούν από εφοριακούς, οι γραμμές των 090 μπλέκονται μ’ εκείνες των Υπουργείων, κι ο Υπουργός Εξωτερικών περνάει την πιο ενδιαφέρουσα μέρα της ζωής του.

Θα πετύχει το μυστικό υπερ-σχέδιο της κυβέρνησης να ξεπληρώσει το εθνικό χρέος μέσα απ’ τα 090; Θα καταφέρει ο Ερμής να σώσει τα ροζ τηλέφωνα απ’ την κατάρα του Δημοσίου και να ανεβάσει τα έσοδα τους αρκετά, ώστε τα ποσοστά του Μένιππου απ’ τις κλήσεις του να ξεπεράσουν το 1 ευρώ; Κι είναι τουρκικά αεροσκάφη αυτά που πετάνε πάνω απ’ την Ακρόπολη;

Όλα αυτά κι άλλα πολλά σ’ ένα επεισόδιο που αποκαλύπτει μια για πάντα τί είπε η Ρένα Βλαχοπούλου στον Όλλι Ρεν, πώς κάνουν σεξ τα μέντιουμ και γιατί ο Σοφοκλής έκοψε την καλημέρα στον Μένιππο.

Το σενάριο είναι των Γιώργου Φειδά και Γιάννη Τσιτσώνη και ακούγονται οι ηθοποιοί Πάνος Μουζουράκης (Μένιππος), Λευτέρης Ελευθερίου (Χάρος), Γιάννης Σαρακατσάνης (Ερμής), Σάννυ Χατζηαργύρη, Ζήσης Ρούμπος, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Νάστια Βραχάτη και special guests οι Δήμητρα Παπαδοπούλου (Πυθεία) και Αλέξης Γεωργούλης (Βλάχος).

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε