Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης επέστρεψε στα «Μυστικά»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης επέστρεψε στα «Μυστικά»

Η αποχώρησή του από τα «Μυστικά της Εδέμ» είχε ξεσηκώσει πλήθος δημοσιευμάτων και φημών.

 Παρά λοιπόν την επεισοδιακή διακοπή της συνεργασίας του με την καθημερινή σειρά του MEGA ο Παναγιώτης Μπουγιούρης επέστρεψε στο πλατό και μάλιστα, έκανε γύρισμα.

Ο ηθοποιός είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV που θα μεταδοθεί αύριο Τετάρτη στις 9 το βράδυ και αποκαλύπτει πολλά αφού δεν διστάζει να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή. Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μιλά για τον έρωτα, λέγοντας ότι η τελευταία φορά που ερωτεύτηκε ήταν πέρυσι ενώ μάλιστα παραδέχεται ότι το φετίχ του στις γυναίκες είναι τα κοντά μαλλιά, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η Ελεονώρα Μελέτη είναι ο τύπος του. Ωστόσο ο Μπουγιούρης αποφεύγει να μιλήσει για τη σχέση του με την Αθηνά Οικονομάκου αλλά μιλά για την επαγγελματική σχέση του με την Έλενα Ακρίτα.

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει… διαζύγιό από την καθημερινή σειρά που υπογράφουν η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης ο Παναγιώτης Μπουγιούρης λέει πως «η αμοιβή είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Σίγουρα όταν κάνεις μια δουλειά και διεκδικείς κάτι παραπάνω οικονομικά αυτό μπορεί να συμβεί ή να μη συμβεί. Εγώ πάντα διεκδικώ. Διεκδίκησα προ δύσκολων εποχών βέβαια. Δεν πήρα αυτό που ήθελα και γι’ αυτό αποχώρησα. Την τρίτη χρονιά ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να συνεχίσω. Έστειλα μια επιστολή στην Ακρίτα που της εξηγούσα πολύ ευγενικά τι συνέβαινε. Μετά από αυτό δεν ξαναμιλήσαμε γιατί ούτως ή άλλως δεν είχαμε ποτέ προσωπικές σχέσεις».

Βέβαια, ο ηθοποιός επέστρεψε για λίγο στα «Μυστικά» αφού όπως αποκαλύπτει «πρόσφατα, συμμετείχα σε ένα καινούριο τρέιλερ για την Εδέμ! Το κάναμε στο στούντιο επειδή η σειρά πουλήθηκε στο Ιράν. Μίλησα μάλιστα στα περσικά, είπα τρεις ατάκες».

Ωστόσο σε ερώτηση αν θα επέστρεφε στα «Μυστικά της Εδέμ» δεν διστάζει να πει πως «αν μου γινόταν πρόταση να ξαναμπώ στο σήριαλ; Όχι δεν θα έμπαινα. Ίσως θα έκανα κάποιες εμφανίσεις στο τέλος της σειράς γιατί ξέρω ότι και ο κόσμος το θέλει πολύ. Αλλά να συμμετέχω πάλι σε όλα τα γυρίσματα, όχι!».

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη αύριο Τετάρτη, στις 9 το βράδυ στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε