Τετάρτη, 17 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο ΣΚΑΪ διαψεύδει τα σενάρια απομάκρυνσης τους Χρήστου Παναγόπουλου

Το πόρισμα για την ΕΡΤ άναψε φωτιές!

Φωτιές έχει ανάψει το πόρισμα που παρέδωσε στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο,  ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης Αριστείδης Μπουρδάρας.

Από τους δύο ελέγχους που διενήργησαν οι Επιθεωρητές του Σώματος στην ΕΡΤ Α.Ε προέκυψαν έντονα φαινόμενα κακοδιοίκησης, αδιαφάνειας, παράνομων αναθέσεων και αλόγιστης σπατάλης δημοσίου χρήματος στην κρατική τηλεόραση.

Κι ενώ οι εκθέσεις διαβιβάστηκαν στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για την αναζήτηση τυχών ποινικών ευθυνών, χθες φούντωσαν τα σενάρια για απομάκρυνση του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Χρήστου Παναγόπουλου από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σε επικοινωνία μας όμως, το Γραφείο Τύπου του σταθμού διευκρίνισε πως «η επίσημη θέση του καναλιού είναι ότι η μέχρι τώρα επαγγελματική πορεία και σταδιοδρομία του κ. Παναγόπουλου  δείχνουν ένα έντιμο άτομο. Τα όσα του αποδίδονται έχουν πολιτική σκοπιμότητα . Ο κύριος Παναγόπουλος απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης και συμπαράστασης της ιδιοκτησίας ΣΚΑΪ».

Με την απάντησή τους βάζουν τέλος στα σενάρια περί… διαταραγμένων σχέσεων του κυρίου Παναγόπουλου με την ιδιοκτησία του ΣΚΑΪ ενώ είναι εμφανής ο… πόλεμος που έχει προκληθεί μετά την έρευνα του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε