Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

O ΣΚΑΪ… ποντάρει στους άνδρες!

Ποδαρικό στο τηλεοπτικό τοπίο ως παρουσιαστής κάνει την Κυριακή ο Κρατερός Κατσούλης. Ο ηθοποιός αναλαμβάνει την παρουσίαση της καινούργιας εκπομπής στο ΣΚΑΪ «Ανδρικές υποθέσεις» και ευελπιστεί ότι μετά από τους….

πιλότους των πέντε επεισοδίων, το κανάλι του Φαλήρου θα του δώσει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε πίσω από τις κάμερες υπάρχει μία δυνατή ομάδα που στηρίζει την εκπομπή ενώ για μπροστά, ως καλεσμένοι, επιστρατεύτηκαν δυνατά ονόματα.

 
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που στην πρεμιέρα καλεσμένος θα είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος που για χάρη της εκπομπής… καβαλά ακόμα και το φουσκωτό του. Αν και ο Παπαδόπουλος αποφεύγει τις πολλές συνεντεύξεις, εντούτοις στις «Ανδρικές υποθέσεις» πήγε, μίλησε και έκανε ό,τι έπρεπε για να γίνουν εντυπωσιακότερα τα γυρίσματα και σε λόγο αλλά και σε εικόνα. Και ήταν λογικό, αφού την παραγωγή της εκπομπής του ΣΚΑΪ έχει αναλάβει η ίδια εταιρεία παραγωγής με την εκπομπή «Στην υγειά μας» που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη ΝΕΤ. Τυχαίο; Δεν νομίζω…! Λογικό λοιπόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος να στηρίξει με την παρουσία του την πρώτη εκπομπή του ΣΚΑΪ και να μιλήσει για όλους και για όλα! Ο δημοφιλής μάλιστα ηθοποιός οδήγησε ακόμα και το φουσκωτό του αποδεικνύοντας ότι είναι και καλός καπετάνιος.
 
Κάθε Κυριακή λοιπόν στις 23:00, οι «Ανδρικές υποθέσεις» στο ΣΚΑΪ θα έχει, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.
«χρηστικές πληροφορίες και ρεπορτάζ από τον κόσμο του αυτοκινήτου, των νέων τεχνολογιών, της ανδρικής περιποίησης και των σπορ.
Με διάσημες γυναίκες να μιλούν για το δικό τους πρότυπο του σύγχρονου άνδρα και να σχολιάζουν τις …φυλές των ανδρών και τις συμπεριφορές τους ξεκινά η πρώτη εκπομπή.
Η εκπομπή «Ανδρικές Υποθέσεις» είναι μια καινούρια ματιά στον «κόσμο του άνδρα». Ένα τηλεοπτικό περιοδικό, με έξυπνο λόγο, χιούμορ, γρήγορους ρυθμούς, σύγχρονη αισθητική και μια ξεχωριστή σκηνοθετική άποψη. 
Ένα τηλεοπτικό περιοδικό, που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή  με τον Κρατερό Κατσούλη και θα περιλαμβάνει θέματα, δράσεις, συζητήσεις και προτάσεις γύρω απ’ όλα όσα απασχολούν το περίφημο “ισχυρό φύλο”.»
 
Όπως είπαμε, ο ΣΚΑΪ έχει προς το παρόν εγκρίνει πέντε εκπομπές, οι περισσότερες εκ των οποίων έχουν ήδη γυριστεί. Ανάμεσα στους καλεσμένους του Κρατερού Κατσούλη στις επόμενες εκπομπές είναι ο Σπύρος Χαριτάτος, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Γιώργος Χρυσοστόμου με τον οποίο ο Κρατερός έπαιζε μαζί στο LAPD του MEGA. Το κανάλι του Φαλήρου περιμένει να δει τις επιδόσεις της εκπομπής και στους πίνακες τηλεθέασης για να εγκρίνει ή όχι και την παραγωγή περισσότερων εκπομπών. Πάντως, πρέπει να πούμε ότι ως concept έλειπε από το τηλεοπτικό τοπίο μία εκπομπή που να ασχολείται κυρίως με το ανδρικό φύλο και οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ ευελπιστούν ότι θα ανταμειφθεί ανάλογα από το τηλεοπτικό κοινό.
 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε