Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο ΣΚΑΪ συνεχίζει τα… μαγειρέματα!

Το έχουμε πει ότι φέτος θα πάρουν φωτιά τα… κατσαρολικά. Κάθε κανάλι έχει τουλάχιστον δύο με τρεις εκπομπές

μαγειρικής. Μάλλον, λόγω της οικονομικής στενότητας τα τηλεοπτικά κανάλια γεμίζουν το πρόγραμμά τους με εκπομπές μαγειρικής ώστε να ισχύσει το «φάτε μάτια ψάρια»! Έτσι αφού πολλές οικογένειες στη χώρα μας αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα όχι για το πώς θα μαγειρέψουν αλλά το τι θα καταφέρουν να βρουν για να μαγειρέψουν, η τηλεόραση πλέον αποκτά… χορταστικό ρόλο.

Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί ακόμα μία εκπομπή μαγειρικής έρχεται στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα αυτόν του ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή έχει τον τίτλο «Chef στον αέρα» και θα την παρουσιάζει η Ελένη Ψυχούλη. Πρόκειται για μια καθημερινή εκπομπή γεύσεων πληροφοριών και εικόνων από ανθρώπους που έχουν πάθος με το φαγητό και τη γαστρονομία. Σε κάθε επεισόδιο ένας διαφορετικός καταξιωμένος chef αποκαλύπτει τα μυστικά της τέχνης του. Ο καλεσμένος μαγειρεύει δύο με τρεις συνταγές, έχοντας ως βοηθό την παρουσιάστρια.

Όπως υπόσχονται οι δημιουργοί της εκπομπής:

«οι συνταγές είναι πρωτότυπες, υγιεινές, δημιουργικές και πάνω απ΄ όλα είναι εφικτό να παρασκευαστούν σε κάθε κουζίνα. Σημαντικός άξονας της εκπομπής είναι η έννοια της οικιακής οικονομίας, ένα θέμα επίκαιρο που «καίει» τους τηλεθεατές, τόσο για την οικονομία του νοικοκυριού, αλλά και για τα οικολογικά θέματα του πλανήτη.»

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε