Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Σάκης μας καλεί να… προδώσουμε τους «Ήρωες»!

Ο Σάκης μας καλεί να… προδώσουμε τους «Ήρωες»!

Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκονται αυτή την περίοδο στον ΑΝΤ1, έχοντας εστιάσει σε δύο διαφορετικά, αλλά εξίσου ενδιαφέροντα και σημαντικά projects.

 Από τη μία λοιπόν είναι το «Your face sounds familiar» και από την άλλη οι «Ήρωες» που θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς. Ενώ λοιπόν από τη μία πραγματοποιούν επαφές για να δουν ποιοι θα στελεχώσουν το talent show, από την άλλη, επιστρατεύουν το Σάκη Ρουβά να ζητήσει από τον κόσμο να… προδώσει τους «Ήρωες». Τι εννοώ;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, τις επόμενες ημέρες ο Σάκης Ρουβάς θα γυρίσει το τρέιλερ για την καινούργια εκπομπή, ζητώντας από τους τηλεθεατές, να πουν τους άγνωστους «Ήρωες» που γνωρίζουν, ώστε να προβληθεί το έργο τους, μέσα από την καινούργια εκπομπή του ΑΝΤ1.

Εκτός λοιπόν από τα τρέιλερ που ήδη προβάλλονται, ο ίδιος ο δημοφιλής τραγουδιστής θα καλεί τους τηλεθεατές να αναφέρουν τους «Ήρωες» που γνωρίζουν ότι φροντίζουν μέσα από την καθημερινότητα και τις πράξεις τους να μας δίνουν ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Πολύ σωστά σκέφτηκαν στο Μαρούσι, ότι διαθέτοντας το Σάκη για την παρουσίασή του θα πρέπει να αναλάβει από τώρα δραστικό ρόλο και να είναι αυτός που θα προτρέψει τους τηλεθεατές να δώσουν στοιχεία για τους άγνωστους στο ευρύ κοινό «Ήρωες».

Σύμφωνα με τις ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές μου, ήδη στο Μαρούσι έχουν φτάσει εκατοντάδες μηνύματα από τηλεθεατές που προτείνουν το δικό τους «Ήρωα». Σίγουρα όμως, η συμμετοχή του Σάκη Ρουβά θα δραστηριοποιήσει ακόμα περισσότερους να… προδώσουν αυτούς που αξίζει να καταγραφεί το έργο τους.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι στο στάδιο αυτό της προετοιμασίας, η ομάδα της εκπομπής πραγματοποιεί ενδελεχείς ελέγχους για τα πρόσωπα που προτείνουν οι τηλεθεατές, ώστε να είναι σίγουροι στο Μαρούσι ότι θα επικρατήσουν οι πιο σημαντικοί «Ήρωες», το έργο των οποίων θα αναλάβει να μας παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς, μέσα στο Μάιο που αναμένεται να βγουν οι «Ήρωες» στον αέρα.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε