Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Σπύρος Σούλης μετακομίζει…!

Ο Σπύρος Σούλης μετακομίζει…!

Η εκπομπή «Με το δεξί» που παρουσιάζει ο Σπύρος Σούλης κάθε Παρασκευή βράδυ στον ΑΝΤ1 όχι μόνο σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις αλλά προσφέρει και χαμόγελα ευτυχίας σε όσους αναλαμβάνει να τους φτιάξει τα σπίτια προσφέροντάς τους παράλληλα την ελπίδα για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Από την καινούργια χρονιά όμως, ο Σπύρος Σούλης… μετακομίζει. Όχι στην προσωπική του ζωή αλλά στην επαγγελματική καθώς οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να προβάλλουν την εκπομπή του κάθε Τετάρτη, στη θέση της εκπομπής «Πλάκα κάνεις» που σήμερα ρίχνει τίτλους τέλους. Έτσι, η πρώτη εκπομπή του Σούλη για το 2012 θα μεταδοθεί την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ.

Στη θέση του Σπύρου Σούλη από τον καινούργιο χρόνο θα βρεθεί ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ελεύθερος κι ωραίος» που μετά από δύο χρόνια που την κρατούσε ο ΑΝΤ1 στα συρτάρια του θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ. Στη σειρά, εκτός από τον Πυρπασόπουλο, πρωταγωνιστούν οι Θάλεια Ματίκα, Γιώργος Κωνσταντής, Κάρμεν Ρουγγέρη, Μέμος Μπεγνής, Ιωάννα Πηλιχού, Σωκράτης Πατσίκας, Έφη Παπαθεοδώρου, Μαρία Φιλίππου, Γιώργος Χαλεπλής, Έφη Πίκουλα, Δημήτρης Βλάχος, Μαρία Μπαγανά, Γιάννης Πολιτάκης, Χριστίνα Κουλουμπή, Νίκη Γαβριηλίδου, Κωνσταντίνος Βελέτζας, Νικολέτα Ράλλη, Άννα Μενενάκου και Γιώργος Γερωνυμάκης.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε