Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο Θέμος Αναστασιάδης κάνει… τον απολογισμό του!

Ο Θέμος Αναστασιάδης κάνει… τον απολογισμό του!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.06.2012 | 10:36
Πρώτη δημοσίευση: 07.06.2012 | 10:34

Τέλος σεζόν και ώρα αποφάσεων. Το τηλεοπτικό τοπίο παραμένει θολό και οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές του, δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει η επόμενη σεζόν! Κι αυτό ισχύει και για πετυχημένες εκπομπές και πρόσωπα, που έχουν αποδείξει την αξία τους στο τηλε-χρηματιστήριο.

Αυτή την περίοδο πάντως, τα στελέχη των σταθμών μελετούν την αξία των «μετοχών» της κάθε εκπομπής τους.

Μία από τις εκπομπές που έχει αποδείξει τη διαχρονική της αξία είναι το «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη που μετά από 12 χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας, συνεχίζει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και μάλιστα, να τις ανεβάζει χρόνο με το χρόνο. Έτσι έγινε και φέτος…!

Ο απολογισμός του Θέμου Αναστασιάδη και για τη φετινή σεζόν είναι πολύ ικανοποιητικός αφού η εκπομπή του στον ΑΝΤ1 σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 37,6% στο δυναμικό κοινό, που είναι κι αυτό στο οποίο δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο κανάλι του Αμαρουσίου. Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen, το «Όλα 12» είχε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά στις γυναίκες ηλικίας 15-24 ετών σημειώνοντας μέσο όρο σεζόν 41,4%, ενώ τον υψηλότερο μέσο όρο ύψους 42,1% χάρισε στην εκπομπή το κοινό 25-34!

Συγκριτικά με πέρυσι, να αναφέρουμε ότι τη σεζόν από τον Οκτώβριο του 2010 έως τον Ιούνιο του 2011, το «Όλα» είχε σημειώσει μέσο όρο 34,2% στο δυναμικό κοινό, δηλαδή φέτος η εκπομπή αύξησε τα ποσοστά της κατά 3,4 μονάδες.

Μία πετυχημένη πορεία και γι’ αυτό, όπως είναι λογικό, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 θέλουν να πραγματοποιηθεί και «Όλα 13». Το τι θα γίνει, θα το δούμε τις επόμενες μέρες που θα πρέπει να τακτοποιηθούν ορισμένες… εκκρεμότητες!

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο