Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Θέμος έτοιμος να τα πει… ΟLA!

Αν και πέρυσι υπήρξαν αρκετά προβλήματα με την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη φαίνεται πως όλα βρίσκουν το δρόμο τους και το «ΟLA» είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα για 12η χρονιά.

Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία παραγωγής της εκπομπής παρέμεινε για αρκετό καιρό απλήρωτη από το κανάλι του Αμαρουσίου και όπως είχαμε γράψει στο Newsit, υπήρχε η περίπτωση να μην μπορέσουν να ετοιμάσουν καινούργιες εκπομπές. Όπως όμως, φαίνεται τα προβλήματα ξεπεράστηκαν, οι δύο πλευρές τα βρήκαν και OLA είναι έτοιμα για την πρεμιέρα.

Έτσι, ο Θέμος Αναστασιάδης μαζί με το Βαγγέλη Περρή θα επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τοπίο τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, μία βδομάδα νωρίτερα δηλαδή από την επίσημη πρεμιέρα του prime time στο κανάλι του Αμαρουσίου. Να θυμίσουμε δε, ότι την ίδια μέρα θα κάνει πρεμιέρα και το «Ράδιο αρβύλα». Και δεν είναι τυχαίο που ο ΑΝΤ1 επιστρατεύει νωρίτερα τις δύο σατιρικές και πετυχημένες εκπομπές του επιθυμώντας να κερδίσει όσο μεγαλύτερο μέρος γίνεται της διαφημιστικής πίττας.

Έτσι τις τελευταίες μέρες στα γραφεία του OLA επικρατεί πυρετός προετοιμασίας καθώς σκοπός της εκπομπής είναι να καυτηριάσει τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή. Και όπως μαθαίνουμε ήδη στην εκπομπή έχουν συγκεντρώσει άφθονο υλικό που θα προκαλέσει γέλιο στους τηλεθεατές. Ο Θέμος είναι αποφασισμένος για ακόμα μία χρονιά να τα πει OLA και είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει γέλιο αλλά και αγανάκτηση σε πολλά από τα «θύματα» του.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε