Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ο Θέμος τα έδωσε ΟΛΑ αλλά… δεν τα πήρε!

Τίτλους τέλους έριξε η εκπομπή «Όλα» ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα δούμε στις οθόνες μας το «ΟΛΑ 12»!


Αν και η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη έκλεισε τη σεζόν καταφέρνοντας να ξεπεράσει όχι μόνο τους αντιπάλους της αλλά και να σπάσει τα ατομικά της ρεκόρ, εντούτοις συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από το μέλλον της στο τηλεοπτικό τοπίο.

 

Κατ’ αρχάς οι επιδόσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen είναι αρκετά υψηλές και αυξημένες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1,

 

«τη φετινή σεζόν (Οκτώβριος 2010 – Ιούνιος 2011), το OLA 11 σημείωσε ακόμα υψηλότερα ποσοστά στα νεανικά κοινά ξεπερνώντας το 42% στους τηλεθεατές 15-24 ετών.

Στις καλύτερες στιγμές του το OLA 11 έφτασε (σε επίπεδο εκπομπής) το 40,9% στο 15-44, το 55,6% στις νεαρές γυναίκες 15-24 και το 65,3% στους νεαρούς άνδρες!

Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, η εκπομπή επικράτησε και φέτος στη ζώνη της στο σύνολο των τηλεθεατών και σε όλα τα επιμέρους κοινά. Στο κοινό 15-44 ήταν πρώτη με διαφορά 21 μονάδες από το 2ο κανάλι, ενώ ειδικότερα στους άνδρες 15-24 ετών η διαφορά ξεπέρασε τις 29 μονάδες.»

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, το OLA 11 σημείωσε φέτος τον υψηλότερο μέσο όρο από όλες τις προηγούμενες σεζόν στο κοινό 15-44 ετών. Με ποσοστό 33,9% στο συγκεκριμένο κοινό, η εκπομπή σημείωσε άνοδο 7,4 μονάδες σε σύγκριση με την περσινή τηλεοπτική περίοδο, ενώ ξεπέρασε κατά 3,4 μονάδες το ατομικό της ρεκόρ» αφού το 2007 που η εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται στον ΑΝΤ1 σημείωσε μέσο όρο 30,5. Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης αφορούν την περίοδο 2007 έως 2011, δηλαδή από το «ΟΛΑ 7» έως και το «ΟΛΑ 11» που η εκπομπή προβάλλεται στο κανάλι του Αμαρουσίου.

 

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν και αν θα απολαύσουμε για ακόμα μία σεζόν την εκπομπή.

Ο λόγος είναι ότι εκκρεμεί μία συζήτηση του Θέμου Αναστασιάδη με τους υπεύθυνους του σταθμού αφού, όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερα άρθρα στο Newsit, υπάρχουν ακόμα οικονομικές εκκρεμότητες από την πλευρά του σταθμού προς την εκπομπή. Βέβαια και οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνέχεια της συνεργασίας τους αλλά λόγω των χαμηλών διαφημιστικών εσόδων και των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν και στο τηλεοπτικό τοπίο, ο ANT1 είχε καθυστερήσει πολύ καιρό να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις του απέναντι στην εκπομπή που απασχολεί πολύ κόσμο.

Γιατί, αξίζει να αναφέρουμε, ότι όλα αυτά τα βίντεο με τα αποσπάσματα που παρακολουθούμε και που μας κάνουν να γελάμε είναι αποτέλεσμα δουλειάς πολλών ανθρώπων που κάθονται, παρακολουθούν και προσπαθούν να… αρπάξουν όσα δεν βλέπεις με την πρώτη ματιά. Και βέβαια μετά περνούν στα χέρια του Βαγγέλη Περρή που τα κάνει… εφιάλτη για τα «θύματα» και απολαυστικά για τους τηλεθεατές!

 

Μπορεί λοιπόν η εκπομπή να κάλυπτε τις μισθοδοσίες των εργαζόμενων της εκπομπής αλλά περιμένει να πάρει από το σταθμό τα χρήματα. Σύμφωνα πάντως με πηγές μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου, σύντομα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Θέμου Αναστασιάδη με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού, για να συζητηθεί και να… διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν παρόμοια  προβλήματα στο μέλλον, ώστε το «Όλα 12» να έρθει την επόμενη σεζόν στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Ελπίζουμε λοιπόν, ότι οι εξελίξεις θα είναι θετικές προς όφελος των τηλεθεατών που στις δύσκολες αυτές περιόδους έχουμε ανάγκη το γέλιο!

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε