Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Τζόνι Καλημέρης σε ρόλο κριτή

Είναι από τα στελέχη της τηλεόρασης που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενό τους.

Ο Τζόνι Καλημέρης έχει περάσει από πολλά τηλεοπτικά κανάλια σημειώνοντας μία πολύ πετυχημένη πορεία. Τις τελευταίες μάλιστα μέρες ακούγεται έντονα ότι πρόκειται να αναλάβει κάποια καινούργια θέση σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση καθώς οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν και στην τηλεόραση απαιτεί πολλή σκέψη για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του στο τηλεοπτικό τοπίο.

Πάντως, μέσα στο μήνα θα δούμε τον Τζόνι Καλημέρη σε θέση κριτή αφού θα καθίσει στην επιτροπή που θα αποφασίσει μαζί με τους τηλεθεατές της Κύπρου το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί η Ήβη Αδάμου στο διαγωνισμό της Eurovision. Συγκεκριμένα, στις 25 του μήνα στη μεγαλόνησο θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για το ποιο από τα τρία τραγούδια, Call the police, La La Love και You don’t belong here, θα είναι αυτό που θα ερμηνεύσει η Ήβη Αδάμου στο φετινό φεστιβάλ της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν τον προσεχή Μάιο.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του ΡΙΚ που είναι υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού έχουν κάνει πρόταση και στο Γιώργο Καπουτζίδη και όπως φαίνεται η απάντησή του θα είναι μάλλον θετική για να είναι κι αυτός στην επιτροπή επιλογής του τραγουδιού. Και είναι σίγουρο ότι με Καλημέρη και Καπουτζίδη η εκπομπή θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον!

 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε