Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο απολογισμός του MEGA για τη «Ζωή της άλλης»

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου η καθημερινή σειρά του MEGA «Η ζωή της άλλης» ρίχνει οριστικά τίτλους τέλους μετά από μία πετυχημένη πορεία τριών χρόνων στους πίνακες τηλεθέασης.

Κι όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, το κανάλι της Μεσογείων δεν αφήνει να περάσει… απαρατήρητη η πετυχημένη αυτή πορεία της. Έτσι, με δελτίο Τύπου το MEGA μας ενημερώνει πως γυρίστηκαν 401 επεισόδια στα οποία συμμετείχαν 35 βασικοί ηθοποιοί και εργάστηκαν 120 άτομα στην παραγωγή της. Γράφτηκαν 13.700 σελίδες σεναρίου και έγιναν 8.000 ώρες γυρίσματος και 20.000 ώρες μοντάζ και μιξάζ.

Επίσης, το MEGA μας ανακοινώνει και τις επιδόσεις της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως

«η σειρά από την έναρξη της μετάδοσής της κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού και σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος των τριών σεζόν μετάδοσης ανέρχεται σε 47,2% (στοιχεία έως 16/12) με ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα λόγω κορύφωσης της πλοκής. Η σειρά αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το γυναικείο κοινό το οποίο στο κοινό 15-24 σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 57,5%, ενώ στις γυναίκες 25-44 το ποσοστό ανήλθε σε 44,7%. Ο μέσος όρος των τηλεθεατών και για τις τρεις σεζόν ανήλθε σε 1.856.000 άτομα ενώ πάνω από 2.500.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τη σειρά έστω και για 1 λεπτό.

Στα τελευταία επεισόδια τα οποία θα ολοκληρωθούν στις 6 Ιανουαρίου αναμένεται να δούμε: την κατάσταση της Βάσως να μην εμπνέει πλέον καμία ανησυχία και τον Ακριτίδη να της δίνει εξιτήριο και την υπόσχεση ότι θα ξαναβρεθούν. Την Κάτια να αποκαλύπτει στον Ανδρόνικο το μεγάλο της μυστικό. Το Σωτήρη να αρχίζει να αντιμετωπίζει τις συνέπειες απ’ τις παρανομίες του. Την Κάτια να αποφασίζει να φύγει με τον Πέτρο και να προτείνει στην Ελπίδα να τους ακολουθήσει και την Ξένια να έχει απομείνει μόνη και αισθάνεται παγιδευμένη από παντού».

Να υπενθυμίσουμε ότι η σειρά που θα ρίξει τίτλους τέλους την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου θα δώσει τη θέση της στο καθημερινό prime time πρόγραμμα του MEGA στη σειρά «Βασιλιάδες» που θα κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου με την προβολή μίας τηλεταινίας που θα μας βάλει στο… βασιλικό τους κόσμο.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε