Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο αποχαιρετισμός του Γιώργου Παπαδάκη – Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά όχι τον ΑΝΤ1!

Ο αποχαιρετισμός του Γιώργου Παπαδάκη – Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά όχι τον ΑΝΤ1!

Τι ερωτηματικά άφησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με το κανάλι; – BINTEO

Τίτλοι τέλους και για το ενημερωτικό μέρος της εκπομπής Πρωινό ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αφιερώνει τα τελευταία πέντε λεπτά της εκπομπής για την αποφώνησή του. Ο δημοσιογράφος ήταν σαφής σε πολλά από αυτά που είπε, έστειλε τα μηνύματά του εκεί που επιθυμούσε, ενώ σε κάποια καίρια θέματα, άφησε μεγάλα ερωτηματικά.

Τα νούμερα τηλεθέασης

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για πρώτη φορά για την τηλεθέαση της εκπομπής, για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τονίζοντας τα εξής: “Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους, γιατί ήσασταν κοντά μας και μας επιβραβεύσατε δίνοντας διψήφιο αριθμό τηλεθέασης από το δεύτερο κανάλι. Ήταν οι καλύτερες τηλεθεάσεις των τελευταίων 10 – 15 ετών”.

Τα λάθη και οι αδικίες

Σε απολογητικό ύφος, ο παρουσιαστής αναφερόμενος στους πολιτικούς που πέρασαν από το τραπέζι του, σημείωσε: “Κάναμε λάθη, φοβερά λάθη, αδικήσαμε ανθρώπους, αλλά λάθη κάνουν εκείνοι που δεν ισχυρίζονται ότι είναι τέλειοι. Μπορεί και να υπερβάλαμε, αλλά υπερβάλουν αυτοί που είναι ειλικρινείς και αν τρέχει και λίγο κρητικό αίμα στις φλέβες σου, τα πράγματα γίνονται χειρότερα”.

Ποιους ευχαρίστησε, τι θα γίνει την επόμενη σεζόν και ποιο ήταν το τελευταίο ηχηρό του μήνυμα;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε