Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο… φόβος της ΕΡΤ για το «Νησί»

Πριν από λίγες μέρες, αποκλειστικά στο Newsit, σας ενημερώσαμε ότι παρουσιάστρια της εκπομπής που θα αποφασιστεί ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει στo φετινό φεστιβάλ της Eurovision θα είναι η δημοσιογράφος Λένα Αρώνη.

Στο ίδιο κείμενο σας αποκαλύπταμε ότι η πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής είναι η Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου. Παρά το ότι όμως για αρκετά στελέχη της ΕΡΤ η Eurovision είναι «πανηγυράκι», εντούτοις έχουν ενημερωθεί ότι η βραδιά επιλογής κάνει υψηλές τηλεθεάσεις. Οπότε τον τελευταίο καιρό ακόμα και οι πιο δύσπιστοι έχουν αρχίσει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο τι πρόκειται να κάνουν με το «πανηγυράκι».

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit στέλεχος της ΕΡΤ που γνωρίζει πολύ καλά το πόσο «πουλά» η Eurovision ζήτησε αλλαγή της ημερομηνίας ώστε η βραδιά επιλογής να μην κονταροχτυπηθεί με το «Νησί», την πετυχημένη σειρά του MEGA που χτυπά κόκκινο στις τηλεθεάσεις. Και μπορεί ο φόβος που εξέφρασε το στέλεχος της κρατικής τηλεόρασης αρχικά να μην έγινε σεβαστός από τους υπόλοιπους αλλά όταν ενημερώθηκαν για τις τηλεθεάσεις που έχουν σημειώσει οι προκριματικοί για τη Eurovision και η σειρά του MEGA, αποφάσισαν να επανεξετάσουν την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής του προκριματικού. Η τελική ημερομηνία θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες αλλά είναι σαφές –και λογικό- να φοβούνται στην ΕΡΤ την κόντρα τους με το «Νησί».

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τις επόμενες ημέρες και μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα των βίντεο κλιπς των υποψήφιων τραγουδιών. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε στούντιο ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής τους και αμέσως μετά θα παρουσιαστούν σε ειδική εκπομπή της ΝΕΤ, ώστε να τα γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος και να μπορέσει να ψηφίσει τη βραδιά διεξαγωγής του προκριματικού… όποτε αυτή πραγματοποιηθεί!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε