Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο γαμπρός χαλαρός ενώ η νύφη έχασε 7 κιλά!

Πρεμιέρα απόψε το βράδυ στις 9 για το καινούργιο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Μην το πεις στη νύφη». Μια δύσκολη ώρα αφού απέναντι στο MEGA η «Ζωή της άλλης» είναι πολύ δυνατή αντίπαλος.

Παρ’ όλα αυτά, το κανάλι του Αμαρουσίου τολμά και αν το ριάλιτι «παντρευτεί» με τους τηλεθεατές, θα φανεί στις τηλεθεάσεις της Nielsen. Πάντως οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 υπολογίζουν πολύ στο καινούργιο τους ριάλιτι και γι’ αυτό κιόλας τολμούν να το προβάλλουν σε τόσο δύσκολη ώρα.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από μήνες και ήδη 10 ζευγάρια έχουν παντρευτεί μπροστά στις κάμερες τις εκπομπής. Τι θα δούμε όμως σήμερα και ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές στον πρώτο γάμο;

Η Αθηνά 27 ετών, ιδιωτική υπάλληλος και ο Γιώργος, 28 ετών, ηλεκτρολόγος από τη Χαλκίδα, είναι το πρώτο ζευγάρι που μετά από 4,5 χρόνια σχέσης αποφασίζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον ΑΝΤ1 να πληρώνει τα έξοδα του γάμου. Το ζευγάρι χωρίζεται για τρεις βδομάδες και ο γαμπρός παραλαμβάνει από την παραγωγή 20 χιλιάδες ευρώ προσπαθώντας να ετοιμάσει τα πάντα: τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες, τη δεξίωση αλλά και να επιλέξει το νυφικό! Κι αυτό είναι που προκαλεί ιδιαίτερα προβλήματα καθώς οι επιλογές γαμπρού και νύφης δεν ταυτίζονται και πολύ! Ο γαμπρός επιλέγει, η νύφη δοκιμάζει και… να το κλάμα! Η κοπέλα μάλιστα είναι τόσο αγχωμένη που κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας χάνει 7 κιλά. Από την άλλη ο γαμπρός είναι άνετος και κλείνει τα πάντα από το τηλέφωνο! Χαλαράααααα! Και τα… ευτράπελα δίνουν και παίρνουν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε