Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο κάτοχος των 159 πιστωτικών καρτών έχασε από τη… ζωή!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή λόγω του «καλεσμένου» του έστησε χθες ο Νίκος Σαμοΐλης.

 Ο Δημήτρης, ο οδηγός λεωφορείου που είχε αποκτήσει 159 πιστωτικές κάρτες αλλά και πάρα πολλά χρέη λόγω του τρόπου ζωής του, ζήτησε τη βοήθεια της εκπομπής «Για Λογαριασμό Σας» του ALPHA. Να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης εξομολογήθηκε στο Νίκο Σαμοΐλη ότι είχε δωρίσει σε σύντροφό του ένα διαμέρισμα! Η εκπομπή προσπάθησε να τον βοηθήσει τακτοποιώντας τις οικονομικές εκκρεμότητές του.

Τι… λογαριασμό έκανε όμως ο «Λογαριασμός» στις τηλεθεάσεις της Nielsen; Στο γενικό σύνολο η εκπομπή του ALPHA κατάφερε να κάνει μέσο όρο 16,2 ενώ απέναντί της η καθημερινή σειρά του MEGA «Η ζωή της άλλης» σημείωσε μέσο όρο 38,2. Την ίδια ώρα ο Σπύρος Σούλης «Με το δεξί» έφερε 11,6 στον ΑΝΤ1 τερματίζοντας στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Την επόμενη ώρα του prime time στην πρώτη θέση παρέμεινε το MEGA αφού οι «Κούκλες» του έκαναν μέσο όρο 19,8 ξεπερνώντας την «Ονειροπαγίδα» που σημειώνοντας 18 μέσο όρο ανέβασε τον ΑΝΤ1 στη δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Σίσσυ Φειδά που με το «Σπίτι από την αρχή» έφερε 16,5 στον ALPHA.

Από τις 11 έως τις 12 το βράδυ όμως, η παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» ανέβασε τις τηλεθεάσεις του ΑΝΤ1 και τον έφερε στην πρώτη θέση της κατάταξης με 28,2. Αρκετά πιο πίσω οι «Οικογενειακές ιστορίες» του ALPHA με 18,2 ενώ πολύ πληγωμένος από τη μάχη της τηλεθέασης βγήκε ο «Master Chef» που έριξε το MEGA στο 8,5.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι μέσοι όροι που δημοσιεύουμε είναι ανά ώρα και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα στοιχεία της Nielsen.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε