Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο μεγάλος… αντίπαλος του «DWTS 3»

Ο μεγάλος… αντίπαλος του «DWTS 3»

Εν καιρώ τηλεοπτικής πενίας, με τις ελληνικές παραγωγές να έχουν μειωθεί κατά πολύ, το «Dancing with the stars», παρά τα αρκετά λάθη του που το καθιστούν ως so and so τηλεοπτικό show, διαγράφει ικανοποιητική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι έως τώρα, μετά τα 8 πρώτα live, το talent show σημειώνει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, σημειώνοντας 36,3 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 36,1 στο δυναμικό κοινό. Για την ιστορία μάλιστα, να αναφέρουμε ότι τα πρώτα 8 live του πρώτου κύκλου του, είχαν αντίστοιχα σημειώσει 35,4 και 34.

Ωστόσο, ο μεγάλος… αντίπαλος του «DWTS 3», αποδεικνύεται ότι είναι ο δεύτερος κύκλος του, καθώς μετά τα 8 πρώτα live του, είχε φέρει στον ΑΝΤ1 41,5 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 40,3 στο δυναμικό κοινό. Όπως φαίνεται, ο τρίτος κύκλος του δύσκολα θα φτάσει τα επίπεδα τηλεθέασης του δεύτερου, αλλά εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τις επιδόσεις του πρώτου.

Βέβαια, αν στο κανάλι του Αμαρουσίου είχαν εκμεταλλευθεί όπως έπρεπε την ευκαιρία της «τηλεοπτικής πενίας» αφού το «DWTS 3» παίζει μόνο του μπάλα και δεν το… ξεπέταγαν, τότε θα μπορούσε άνετα να κερδίσει το «μεγάλο αντίπαλό του»!

Αλλά ΚΑΙ στην τηλεόραση… ό,τι δίνεις, παίρνεις!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε