Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

O μεγάλος τελικός του “Dancing with the Stars” στο ZappIT- Οι εκπλήξεις της βραδιάς!

Το λαμπερό show του Ant1 κλείνει σήμερα μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά! Κώστας Μαρτάκη και Αργύρης Αγγέλου θα διεκδικούν τον τίτλο σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις!

Το zappIT θα είναι εκεί και θα πραγματοποιήσει το δικό του live event!

Εκτός από τους Αργύρη Αγγέλου και Κώστα Μαρτάκη, στον τελικό θα απολαύσουμε ως special guests την Καλομοίρα, την Ήβη Αδάμου και τις Μέλισσες, ενώ special χορευτικές εμφανίσεις θα πραγματοποιήσουν τόσο η κριτής και περσινή νικήτρια, Έρρικα Πρεζεράκου όσο και όλα τα αστέρια που χόρεψαν φέτος στο “Dancing with the Stars”! Και όπως πάντα την βραδιά θα παρουσιάσει η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια, που αναμένεται να κάνει μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση! 

Τι θα φοράει άραγε η Ζέτα; 

Και καθώς  η ώρα της τελικής κρίσης πλησιάζει για τους δύο φιναλίστ, ας δούμε τι θα χορέψουν:  Τα δύο ζευγάρια θα διαγωνισθούν σε τρεις χορούς. Ο πρώτος θα είναι ballroom και θα τον επιλέξουν οι ίδιοι από τις χορογραφίες που παρουσίασαν σε προηγούμενες εμφανίσεις τους, θα έχουν όμως το δικαίωμα να κάνουν κάποιες παραλλαγές. Η δεύτερη χορογραφία θα είναι latin, καινούργια και διαφορετική για το κάθε ζευγάρι, όπως σε όλα τα live. Τέλος, ο τρίτος και πιο συναρπαστικός χορός θα είναι μια… freestyle μονομαχία των δύο ζευγαριών στο ίδιο μουσικό κομμάτι!

Αργύρης Αγγέλου με την παρτενέρ του Έμιλυ Ματαθαιακάκη

Κώστας Μαρτάκης με την παρτενέρ του Μαρία Αντιμησάρη

Special guests του μεγάλου τελικού θα είναι δυο κορίτσια που αναδείχθηκαν στον ΑΝΤ1. Η Καλομοίρα και η Ήβη Αδάμου ανεβαίνουν στη σκηνή του “Dancing” όχι μόνο για να τραγουδήσουν, αλλά και για να χορέψουν! Η Καλομοίρα, σε μια μοναδική τηλεοπτική εμφάνιση και με μία εντυπωσιακή χορογραφία, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο τραγούδι “This is the time”, ενώ η Ήβη θα κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση με τις Μέλισσες που βρήκαν τη… βασίλισσά τους! Λίγο πριν ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία, μας παρουσιάζουν ένα medley που περιλαμβάνει και το καινούργιο τραγούδι της Ήβης, “Κράτα τα μάτια σου κλειστά”.

Μία από τις εκπλήξεις του τελικού έρχεται από την κριτική επιτροπή: η Έρρικα Πρεζεράκου θα ανέβει στη σκηνή, για να μας θυμίσει για ποιο λόγο αναδείχθηκε πέρυσι νικήτρια! Και βέβαια, από τη μεγάλη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα αστέρια που αποχώρησαν σταδιακά από το show. Θα χορέψουν όλοι από ένα χορό και θα μας θυμίσουν τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε φέτος στο show.

Περισσότερα στο Zappit.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε