Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο σωσίας του Τζόνι Ντεπ στη Μήλο!

Ο σωσίας του Τζόνι Ντεπ στη Μήλο!

Γνωρίστε τον στην εκπομπή “Του νερού τα παραμύθια”, με την Ίνα Ταράντου.

Στο πανέμορφο νησί της Μήλου φθάνουν «Του νερού τα παραμύθια» με την Ίνα Ταράντου, που θα προβληθούν το Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012, στις 16:00 στην ΕΤ3.

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση κάμερα καταγράφει το σπουδαιότερο παλαιοχριστιανικό μνημείο στη χώρα μας, άγνωστο σε πολλούς, τις κατακόμβες της Μήλου. Μέσα σε αυτό βρήκαν ταφή χιλιάδες Έλληνες Χριστιανοί κατά τους πρώτους 3 αιώνες μ.Χ. Η κατασκευή τους άρχισε την περίοδο των διωγμών των πρώτων χριστιανών και σήμερα αποτελεί τόπο παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος, ξεναγεί την Ίνα Ταράντου σε αυτό το εντυπωσιακό μνημείο και εξηγεί την πολύπλευρη σπουδαιότητά του, από θρησκευτικής, πολιτιστικής, αρχαιολογικής και αρχιτεκτονικής πλευράς.

Η εκπομπή συνεχίζει τις περιηγήσεις της σε όλες τις ομορφιές του νησιού, στο εντυπωσιακό Σαρακίνηκο, τα παλιά θειορυχεία με τον κ. Γιάννη που δούλευε εκεί να θυμάται παλιές ιστορίες, αλλά και ένα ζευγάρι Ελβετών που ήρθαν να παντρευτούν σε αυτό το μαγευτικό σκηνικό. Μια ολοήμερη εκδρομή στο Κλέφτικο, τα “Θαλασσινό Μετέρωρα”, με ένα ξύλινο σκαρί-ιστιοφόρο, σαν πειρατικό καράβι, θα κάνει τους συντελεστές της εκπομπής να αφήσουν τις κάμερες και να ευχαριστηθούν βουτιές, φαγητό, και τραγούδι με τον “Τζόνυ Ντεπ”!!!!

Δείτε φώτο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε