Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο θάνατος στη Σπιναλόγκα και ο κρυφός έρωτας στη Νεάπολη

Όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν. Κι η σειρά που κατάφερε δικαιολογημένα φέτος να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών έχει μπει στην τελική ευθεία.

Απόψε το βράδυ, το MEGA προβάλλει το 22ο επεισόδιο του «Νησιού» ενώ απομένουν τέσσερα ακόμα για να ολοκληρωθεί η σειρά.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς. Ο θάνατος της Ελπίδας μπορεί να ρίχνει στο πένθος το «Νησί» αλλά συγχρόνως τα αποτελέσματα από το φάρμακο γεννούν την ελπίδα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργης επισκέπτεται για πρώτη φορά τα ενδότερα του νησιού και το σπίτι της κόρης του, της Μαρίας. Το ίδιο σπίτι όπου έζησε και πέθανε η γυναίκα του η Ελένη. Η Ελπίδα, η οποία συμμετέχει στη νέα πειραματική θεραπεία, πεθαίνει. Ο Κυρίτσης προσπαθεί να πείσει τον Παπαδημητρίου και τα μέλη της αδελφότητας να γίνουν εθελοντές στο νέο φάρμακο για να δώσουν το παράδειγμα και στους υπόλοιπους Σπιναλογκίτες. Τα αποτελέσματα του νέου φαρμάκου φαίνονται ενθαρρυντικά. Η Μαρία ζητά να γίνει εθελόντρια. Η Κρουσταλάκη βλέπει τον Κυρίτση να επισκέπτεται το σπίτι της Μαρίας και χύνει το φαρμάκι της για ακόμα μια φορά.
Στη Νεάπολη, ο Αντώνης αντιλαμβάνεται την ερωτική σχέση της Άννας και του Μανόλη. Η Άννα ανακοινώνει στους Βανδουλάκηδες ότι είναι έγκυος.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:50.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε