Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Πάει η Τσιμτσιλή στον ΑΝΤ1;

Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να πηγαίνει στον ΑΝΤ1 και να παίρνει θέση στο «Πρωινό ΑΝΤ1».

Τελικά ποια είναι η αλήθεια και τι πρόκειται να συμβεί; Θα βρεθεί η δημοσιογράφος απέναντι από την κολλητή της Φαίη Σκορδά;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, στο άμεσο τουλάχιστον διάστημα, καθώς ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον. Σε συνομιλία όμως με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου, μου ειπώθηκε ότι δεν σκοπεύουν να κάνουν καμία αλλαγή στα πρόσωπα της πρωινής εκπομπής τους. Το μόνο στο οποίο αποβλέπουν είναι κάποιες βελτιωτικές αλλαγές στη θεματολογία της, πράγμα σύνηθες καθώς μία εκπομπή πρέπει συνεχώς να εξελίσσεται και να μην ακολουθεί την πεπατημένη.

Στο σημείο δε αυτό, αξίζει να διευκρινίσουμε ότι οι φήμες αυτές δεν ξεκίνησαν από την ίδια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς σε επικοινωνία που είχα μαζί της και μάλιστα προτού μάθω τα σχέδια του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος μου είπε ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου και γι’ αυτό έλαβε μέρος στο «Dancing on ice» αλλά δεν έχει κάνει καμία συζήτηση για το «Πρωινό ΑΝΤ1» ενώ μάλιστα μου τόνισε ότι δεν γνωρίζει πώς βγήκε αυτή η φήμη. Αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας και γιατί είναι σύνηθες φαινόμενο κάποιοι να διαδίδουν φήμες περί μεταγραφής τους απλώς για να… παίζει το όνομά τους. Στην περίπτωση όμως, της Τσιμτσιλή είναι φανερό ότι οι φήμες δεν υποκινήθηκαν από την ίδια, καθώς τις διαψεύδει άμεσα η ίδια. Κάτι που σίγουρα θα κάνει, αν ερωτηθεί και στη σημερινή εκπομπή «Μίλα» καθώς είναι καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή της στο STAR.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε