Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι Fabulous πιάνουν δουλειά!

Οι Fabulous πιάνουν δουλειά!
Από όσα έχουμε μάθει στα γυρίσματα πέφτει πολύ γέλιο. Οι… δολοφονικές ατάκες πάνε και έρχονται με αποτέλεσμα αρκετές φορές να διακόπτεται το γύρισμα αφού δεν μπορούν να συγκρατηθούν από τα γέλια.
Αν όντως συμβαίνει αυτό θα το διαπιστώσουμε απόψε το βράδυ στις 10 που οι «Fabulous 5» πιάνουν δουλειά προσπαθώντας να αλλάξουν έναν άντρα… στον τέλειο άντρα. Ηλίας Ψινάκης, Λάκης Γαβαλάς, Τρύφωνας Σαμαράς, Γιώργος Μέρλος, και Πάνος Φασούλης επεμβαίνουν ο κάθε ένας στον δικό του τομέα, διαμορφώνουν στιλ, φιλοσοφία, lifestyle, συνήθειες, αισθητική, άποψη και προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν σύγχρονο, σοφιστικέ gentleman που δεν θα κάνει απλά τη διαφορά αλλά ευελπιστούν ότι θα κάνει εντύπωση.
 
Μάλιστα, όπως αναφέρεται και στο δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1,
 
«Tο format που έχει βραβευτεί με EMMY, έρχεται και στην Ελλάδα για να δώσει new look στα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά και να συζητηθεί όσο λίγα. Αντισυμβατικοί, εκκεντρικοί, μοναδικοί, πετυχημένοι, προκλητικοί, σπεσιαλίστες. Οι FAB 5 της Ελλάδας είναι η dream team του κάθε dreamer. Και το καλύτερο; Μπορούν να κάνουν το όνειρο… πραγματικότητα.»
 
Το αν οι «Fabulous 5» τα καταφέρουν ή όχι να κάνουν τη διαφορά θα το διαπιστώσουμε από σήμερα το βράδυ που κάνουν ποδαρικό στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.
 
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε