Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Οι Καμπουράκης –Οικονομέας έφυγαν πολύ μπροστά!

Οι Καμπουράκης –Οικονομέας έφυγαν πολύ μπροστά!

Ευχαριστημένοι (?!?) οι Λυριτζής-Οικονόμου από την… ήττα τους!

Ανακατάταξη είχαμε και χθες στην πρωινή ενημερωτική ζώνη αποδεικνύοντας ότι ακόμα όλα συνεχίζουν να είναι ρευστά. Έτσι το δίδυμο του MEGA βρέθηκε αρκετά μπροστά από τον Γιώργο Αυτιά (8 ακριβώς μονάδες) ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε στην τρίτη θέση. Κατά τα άλλα το δίδυμο του ΣΚΑΪ μπορεί να είναι ευχαριστημένο αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις τους θέλουν η ΕΡΤ να μείνει εκεί που την άφησαν σε νούμερα. Έτσι οι… υπεράνω βρέθηκαν πάλι κάτω από τους αντικαταστάτες τους στην ΕΡΤ! Συγκεκριμένα η σειρά κατάταξης, σύμφωνα με τις τηλεθεάσεις στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 24,8%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 17,8%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 16,8%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης-ΝΕΤ) 10,3%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 7,4%

Αξιοσημείωτο είναι ότι χθες, δεύτερη μέρα που η εκπομπή του Αυτιά ξεκίνησε στις 6 το πρωί βρέθηκε στην πρώτη θέση σε σχέση με τις υπόλοιπες εκπομπές που ξεκίνησαν την ίδια ώρα. Μάλιστα, αν παρατηρήσουμε τις τηλεθεάσεις της Δευτέρας, συμπεραίνουμε ότι χθες Τρίτη, ο Αυτιάς πήρε τηλεθεάσεις από τους Λυριτζή-Οικονόμου. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τηλεθέασης από τις 6 μέχρι τις 7 ανάμεσα στις τρεις εκπομπές ήταν οι εξής:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 20,9%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης-ΝΕΤ) 19,6%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 12,2%

Τέλος, όπως κάθε μέρα αξίζει να αναφέρουμε τις infotainment εκπομπές, δηλαδή την «Πρωινή μελέτη» του STAR και το «Πάνω στην ώρα» του ALPHA. Εκεί, ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό που ενδιαφέρει κυρίως τα δύο αυτά κανάλια, τα πράγματα είναι σταθερά με τη Μελέτη να είναι πρώτη στην κατάταξη και τους Λάμπρου-Παπαβασιλείου να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις. Συγκεκριμένα, οι τηλεθεάσεις των δύο εκπομπών είναι οι εξής:

ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ (Μελέτη – STAR) 10,2% και στο νεανικό κοινό 21%

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ (Λάμπρου,Παπαβασιλείου –ALPHA) 6,9% και στο νεανικό κοινό 11,6%

Έτσι έχετε και σήμερα πλήρη ενημέρωση για το τι τηλεθεάσεις έφερε η κάθε εκπομπή στο κανάλι της! Πάντως, το σίγουρο είναι ότι κάποιοι… δεν χαίρονται ιδιαίτερα από τα νούμερα τηλεθέασης στην κούρσα της πρωινής ενημερωτικής ζώνης!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε