Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Οι Καραμέρος – Χαριτάτος συνεχίζουν να… γκρεμίζουν!

Οι Καραμέρος – Χαριτάτος συνεχίζουν να… γκρεμίζουν!

Με ποιους τα έβαλαν οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1

 Η αλήθεια είναι ότι κατάφεραν να… ρίξουν τη «βασίλισσα» Ελένη Μενεγάκη από την κορυφή της τηλεθέασης και η χρονιά να κλείσει υπέρ τους. Τώρα λοιπόν αποφάσισαν να ρίξουν και τοίχους!

Ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος μπήκαν «Με το δεξί» στην εκπομπή του Σπύρου Σούλη, άρπαξαν τις βαριοπούλες και έπιασαν δουλειά.

Έτσι, με τους παρουσιαστές της πρωινής infotainment εκπομπής του ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται για φέτος και ο κύκλος της πετυχημένης εκπομπής του Σούλη. Το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 10 το βράδυ ο αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης κι η ομάδα του μαζί με τους Καραμέρο- Χαριτάτο ως εργάτες, θα συναντήσουν την Ιωάννα, μια μητέρα που μεγαλώνει μόνη τα δυο της παιδιά σε ένα σπίτι στο Χαλάνδρι που δεν έχει συντηρηθεί εδώ και 40 χρόνια!

Μέσα σε λίγες μέρες, οι άνθρωποι της εκπομπής θα καταφέρουν να χαρίσουν στην Ιωάννα και τα παιδιά της το σπιτικό που πάντα ονειρεύονταν…

Τελικά αποδεικνύεται ότι ο Σπύρος Σούλης ξέρει να «χτίζει» όνειρα ενώ οι Καραμεροχαριτάτοι να γκρεμίζουν ό,τι δεν έχει γερά θεμέλια!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε