Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οι «Next top model»… ουρλιάζουν!

Το θυμάστε το «Next top model» που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1; Ε, φαίνεται ότι το κανάλι του Αμαρουσίου δεν θέλει να ξεχάσουμε τα μοντέλα που είχε στο ριάλιτί του.

Έτσι, μάζεψε κάποια από τα κορίτσια που συμμετείχαν σε αυτό και τα έριξαν… στο μαύρο σκοτάδι. Συγκεκριμένα, πέντε από τις διαγωνιζόμενες στο «Next top model»… έχασαν το φως τους αφού αποφάσισαν να μπουν στο σκοτεινό θάλαμο του «Black out». Η εκπομπή που παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ συνεχίζει να γυρίζει επεισόδια με τη συμμετοχή celebrities που έρχονται αντιμέτωποι με τους φόβους τους προσφέροντας στους τηλεθεατές πολλά ουρλιαχτά.

Οι διαγωνιζόμενες λοιπόν του «Next top model» που βρέθηκαν στο σκοτεινό δωμάτιο και… ούρλιαξαν είναι οι Αθηνά Μουρκούση, Ρενέ (Ειρήνη) Αλιγιζάκη, Ιωάννα Παπαγιάννη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Στεφανία Παπαγιάννη και Μόνικα Κβίτσεν. Να διευκρινίσουμε όμως, ότι τα μοντέλα δεν συμμετείχαν στην εκπομπή για να πάρουν τα χρήματα αφού το χρηματικό έπαθλο δόθηκε στο «Παντοπωλείο» από το οποίο συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, προμηθεύονται τρόφιμα και είδη ανάγκης για την καθημερινή τους διαβίωση. Μπράβο λοιπόν στο μοντέλα που μπήκαν στο δωμάτιο και προσπάθησαν να ξεπεράσουν τους φόβους τους γνωρίζοντας ότι θα προσφέρουν σε κάποιους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Μιας όμως και αναφερθήκαμε στο «Black out» να σας πούμε ότι ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει κι άλλα επεισόδια με celebrities. Σε ένα από αυτά μάλιστα θα έρθουν αντιμέτωποι και ο Λούκας Γιώρκας με την Άννα Πρέλεβιτς. Το ενδιαφέρον είναι ότι ο τραγουδιστής και η πρώην «Σταρ Ελλάς» θα ήταν ζευγάρι στο «Just the two of us» που έστηναν στο MEGA και τελικά το έφαγε το… μαύρο σκοτάδι. Τώρα όμως Λούκας και Άννα θα βρεθούν στο απόλυτο σκοτάδι της εκπομπής του ΑΝΤ1 προσπαθώντας να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να δώσουν κι αυτοί το χρηματικό έπαθλο σε κάποιους που το έχουν ανάγκη.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε