Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Οι αντικαταστάτες της «Ελληνοφρένεια»

Μετά από μία πετυχημένη συνεργασία στο ραδιόφωνο αλλά και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η «Ελληνοφρένεια» έριξε τίτλους τέλους στην τηλεοπτική της εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου.

Και μπορεί η σατιρική παρέα να έχει μεταφερθεί στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real» αλλά ακόμα δεν έχει βρει τηλεοπτική στέγη. Ωστόσο, στο ΣΚΑΪ αναζητούν παρόμοια σατυρική εκπομπή προς αντικατάσταση των αποχωρησάντων. Η προσπάθεια και η επιλογή του «Giza Bar» δεν στέφθηκε επιτυχής και έτσι οι υπεύθυνοι στο κανάλι του Φαλήρου συνέχισαν να ψάχνουν προσπαθώντας να διατηρήσουν τη σατιρική ζώνη πριν από το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους.

Έτσι, έφτασαν στο «Ίδρυμα»; Τι είναι αυτό; Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ «η Ελλάδα αποσυντίθεται,
ο λαός της βυθίζεται σε πανικό και απελπισία, χρέος, ανεργία και αγανάκτηση…
Ποιος μπορεί τούτη την ύστατη στιγμή να πείσει τους Έλληνες ότι μπορούν να σώσουν τη χώρα τους;

Το Ίδρυμα
Έλληνες, σας καλωσορίζουμε σε μια εκπομπή ψυχαγωγικού, αλλά κυρίως εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
Το Ίδρυμα αγαπά την Ελλάδα και πιστεύει πως μπορεί να γίνει μια κανονική χώρα,
φτάνει να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι ιδιοκτήτες της…
Εσείς
Συντελεστές:
Κείμενα: AbOvo
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Πιλάβιος
Παίζουν: Γιώργος Αγγελόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Βάσω Καβαλιεράτου, Μαρία Μπαλούτσου, Φάνης Παυλόπουλος, Γιάννης Σαρακατσάνης

AbOvo

Η ομάδα AbOvo είναι μια θεατρική ομάδα που δραστηριοποιείται από το 2005. Πιο γνωστά της έργα είναι τα: «Εκεί, εκεί στην Κόλαση», «Μαμά Ελλάδα 2», «Ο Πλανήτης» κ.α., ενώ παράλληλα διοργανώνει από το 2007 το φεστιβάλ νεανικού θεάτρου «Bob Theatre Festival».
Το χιούμορ και η πολιτική αιχμή της ομάδας της έχουν χαρίσει ευρεία αναγνώριση, βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά κυρίως ένα πιστό κοινό».

Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 20:45 λοιπόν ο ΣΚΑΪ με αιχμή του δόρατος τη σατιρική ομάδα μπαίνει ξανά στη μάχη της σάτιρας ελπίζοντας ότι το «Ίδρυμά» του θα καταφέρει να κερδίσει τηλεθεατές.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε