Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Οι εξελίξεις σε «Κλεμμένα όνειρα», «Βασιλιάδες» και «Κλινική περίπτωση»

Πλούσιο το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα του prime time. Από τη μία ο ΑΝΤ1 που βάζει στη μάχη της τηλεθέασης τη σειρά «Ελεύθερος κι ωραίος» και την εκπομπή «Laugh Attack» και από την άλλη οι «Βασιλιάδες» και η «Κλινική περίπτωση» του MEGA. Εσείς διαλέγετε και βλέπετε!

Μιας όμως και σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit αναφερθήκαμε στη σειρά του ΑΝΤ1, να δούμε ποιες είναι οι εξελίξεις στις σειρές του MEGA.
Η αρχή θα γίνει με την απογευματινή καθημερινή σειρά του σταθμού της Μεσογείων.
 
Στα «Κλεμμένα όνειρα» λοιπόν ο Βαλάτος εκφράζει στην Αλεξάνδρα την επιθυμία του να γνωρίσει το Σταύρο κι εκείνη του λέει να είναι διακριτικός για να μην πληγωθεί ο Άρης. Η Νάνσυ πηγαίνει μεθυσμένη να συναντήσει το Θεόφιλο και του δηλώνει πως θα στηρίξει το παιδί της απέναντι στην απόφαση του κολεγίου να την αποβάλει. Ο Βαλάτος θέλει από την Άννα αποδείξεις για την αξιοποίηση των χρημάτων του ιδρύματος και απειλεί ότι θα αποκαλύψει το παρελθόν της και θα την πετάξει στο δρόμο, αν τελικά κόψει τη χορηγία στο Σταύρο, με τον οποίο έχει τελικά μια πολύ θερμή συνάντηση.
Ο Δημήτρης παραπονιέται στην Αλεξάνδρα για τη δυσπιστία του πατέρα της στο πρόσωπό του. Ο Άρης ετοιμάζει ένα πολύ ριψοκίνδυνο παιχνίδι για να κερδίσει τη Φαίη.
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, στις 19:10
 
Πάμε τώρα στο prime time για το τι θα γίνει με τους κυρίαρχους στις μάχες της τηλεθέασης «Βασιλιάδες».

Ο Λεωνίδας και ο Μηνάς λοιπόν βλέπουν τη Μαρίνα να βγαίνει από το αυτοκίνητο του Σταύρου και τσακώνονται. Η Χριστίνα ενημερώνει το Μάρκο πως πρέπει να αλλάξει το λουκ του και εκείνος την ακολουθεί απρόθυμα να αγοράσουν καινούρια ρούχα. Η Χριστίνα τον καλεί το βράδυ στο σπίτι της για να του δείξει πώς να τα συνδυάζει. Ο Θέμης και ο Σωτήρης βάζουν ιδέες στον Μάρκο πως η Χριστίνα τον γουστάρει. Η Γιούλη απ’ την άλλη μεριά, προειδοποιεί τον Μάρκο να μην έχει εμπιστοσύνη στη Χριστίνα και τσαντίζεται καταλαβαίνοντας πως θα πάει σπίτι της. Τα βάζει και με τη Λίζα που αντιμετωπίζει φιλικά τη Χριστίνα επειδή είναι χάι.
Σταύρος, Νεφέλη, Σαμπρίνα, Λεωνίδας, Σόφη, Στέλλα, Μηνάς και Μαρίνα συναντιούνται στην αγωνιστική πίστα. Ο Λεωνίδας βάζει τη Σόφη να τον φιλήσει για να ζηλέψει η Νεφέλη. Ο Μηνάς τσαντισμένος με το Σταύρο τον προκαλεί σε κόντρα και ο Σταύρος δέχεται. Ο Μάρκος στο σπίτι της Χριστίνας την ακούει έκπληκτος να του λέει να γδυθεί!
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:00
 

Στις 21:50 επιστρέφει ο Γιάννης Μπέζος μέσα από τη σειρά «Κλινική περίπτωση». Στο πρώτο επεισόδιο της καινούργιας χρονιάς λοιπόν η
Αντριάννα και η Μίκα ανησυχούν επειδή η Φλώρα φαίνεται ότι το έχει ρίξει στο ποτό, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί το Μάριο για να δει αν την απατάει. Η Αντριάννα ενδίδει στην πολιορκία του Δημήτρη προκαλώντας τη ζήλια του Μάρκου. Κρίση ζήλιας, όμως, παθαίνει και η Αντριάννα που νομίζει ότι ο Μάρκος συζεί με τη Μαργαρίτα. Η κόντρα τους εντείνεται όταν ο Μάρκος, χωρίς να το θέλει, γίνεται εμπόδιο στην προαγωγή της Αντριάννας.
Μια κρίση άσθματος στέλνει τη Μίκα στο νοσοκομείο. Το φούρνο αναλαμβάνει ο Λάμπρος, με ολέθριες συνέπειες. Μια όμορφη γυναίκα, η Τζούλια, κάνει την εμφάνισή της στο χωριό και ξεμυαλίζει το Ζαφείρη αλλά και τον Τζίμη, προς μεγάλη απογοήτευση της Άννας που αποφασίζει να ρίξει αλλού τα δίχτυα της. Αυτή η πολιορκία, όμως, θα καταλήξει σε μια μεγάλη παρεξήγηση.
Καλά να περάσετε λοιπόν το αποψινό τηλεοπτικό σας βράδυ με ό,τι επιλέξετε να παρακολουθήσετε.
 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε