Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Οι εξελίξεις στα «Κλεμμένα όνειρα» και τους «Βασιλιάδες»

Υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης εξακολουθούν να σημειώνουν οι καθημερινές ελληνικές του MEGA.
Χθες, Τετάρτη, η απογευματινή σειρά «Κλεμμένα όνειρα» έκανε 33,4 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 30,2 στο δυναμικό κοινό. Τι θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο που θα προβληθεί στις 7 το απόγευμα;  
 
Η Χρύσα φεύγει για το ραντεβού της με το Σταύρο δημιουργώντας ερωτηματικά στον πατέρα της. Η Ζωή διαφωνεί με το σχέδιο της κόρης της για επανασύνδεση με το Σταύρο. Η Χρύσα είναι γλυκιά και ευάλωτη με το Σταύρο, αυτός όμως το μόνο που θέλει είναι να πάει να βρει τη Φαίη.
 
Στο μπαρ, η Τζίνα τσακώνεται με το Γιάννη μπροστά στους φοιτητές. Αργότερα, όλοι μαζεύονται στη φάρμα της Μαντούς προκειμένου να γυρίσουν το video clip της ΄΄Αντας. Η Μαρία ζητά από το Σάκη και το Ρώσο να μη χαθούν εξαιτίας του χωρισμού της με το Σταύρο. Αυτοί της υπόσχονται ότι θα είναι πάντα φίλοι. Ο Δημήτρης πηγαίνει να συναντήσει τη Λένα για ένα ερωτικό ραντεβού. Από ένα παιχνίδι της μοίρας, το ταξί που τον οδηγεί στον προορισμό του είναι αυτό … της Βίκυς!
 
Κόκκινο όμως, εξακολουθούν να χτυπάνε στα μηχανάκια τηλεθέασης οι «Βασιλιάδες». Η βραδινή καθημερινή σειρά σημείωσε χθες 45,7 στο γενικό σύνολο και 50,6 στο δυναμικό κοινό. Στο αποψινό επεισόδιο, που θα προβληθεί όπως καθημερινά στις 9 το βράδυ, ο Μάρκος γίνεται έξω φρενών με τον Αιμίλιο για την παγίδα που του έστησε με τη Νάντια. Η Χριστίνα του προτείνει να συζητήσει ήρεμα μαζί του για να μη χρησιμοποιήσει το dvd εναντίον του. Η Μαρίνα φιλιέται με το Σταύρο! Ο Αλέξης οδηγεί τη Σόφη στο σκάφος του πατέρα του και εκεί κάνουν για πρώτη φορά έρωτα. Η Νεφέλη ζητά λίγο χρόνο από τον Αλέξη και το Λεωνίδα για να σκεφτεί. Μια διαρροή στο σπίτι του Αιμίλιου θα σταθεί η αφορμή για να προσλάβουν οι Κανελόπουλοι το Μηνά.
 
 
Οι συνέχειες των ελληνικών σειρών επί της οθόνης του MEGA.
 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε