Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Bροχή 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι εξελίξεις στην “Απογευματινή”

Γρηγόρης Μελάς |
Οι εξελίξεις στην “Απογευματινή”
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.11.2010 | 11:07
Πρώτη δημοσίευση: 25.11.2010 | 11:07

Το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ των εργαζομένων

Δεν δόθηκε τελικά προσωρινή διαταγή υπέρ του διευθύνοντος συμβούλου της “Απογευματινής” Κώστα Σαραντόπουλου σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου! Πρόκειται για μια από τις πολλές δικαστικές μάχες που πρόκειται να δώσουν από εδώ και εμπρός οι 130 εργαζόμενοι της εφημερίδας μέχρι και τις 2 Φλεβάρη που εκδικάζεται η αίτηση πτώχευσης που έχει κατατεθεί από την εργοδοσία. Να σημειώσουμε ότι η συζήτηση για την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ο κ. Σαραντόπουλος θα εκδικαστεί στις 17 Δεκέμβρη.
 
Ωστόσο οι εργαζόμενοι μετά από το φύλλο που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου προσανατολίζονται στην έκδοση και δεύτερου φύλλου μέσα στο Δεκέμβρη. Μάλιστα εξετάζουν την περίπτωση το επόμενο φύλλο της “Απογευματινής των εργαζομένων” να μην κυκλοφορήσει ως free press αλλά να “κρεμαστεί” κανονικά στα περίπτερα όλης της χώρας.
 
Γρηγόρης Μελάς

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Σάλος! Η United Airlines τους απαγόρευσε να μπουν στην πτήση γιατί… φορούσαν κολάν! Σάλος! Η United Airlines τους απαγόρευσε να μπουν στην πτήση γιατί… φορούσαν κολάν!
  2. Γονείς προσοχή: Νέα επιβλαβής «μόδα» για τα παιδιά στα social media – Η «πρόκληση της γόμας» [pic, vid] Γονείς προσοχή: Νέα επιβλαβής «μόδα» για τα παιδιά στα social media – Η «πρόκληση της γόμας» [pic, vid]
  3. Survivor: Απίστευτο κύμα αγάπης στα social media για τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Survivor: Απίστευτο κύμα αγάπης στα social media για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!