Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι εξελίξεις στο «Νησί»

Απόψε στις 21:50 είναι το εβδομαδιαίο ραντεβού των τηλεθεατών με το «Νησί» που φέρνει τηλεθεάσεις και… χαρές στο MEGA, επιβραβεύοντας το κανάλι για την επιλογή του να εντάξει στο πρόγραμμά του την πολύ καλή σειρά.
Τι θα παρακολουθήσουμε απόψε, στο 15ο επεισόδιο;
 
Ο γιατρός Κυρίτσης ανακαλύπτει πως το μωρό της Καλλιόπης είναι υγιές και αντί να το στείλει για υιοθεσία το κρατά για να κάνει επιστημονικές έρευνες. Ο Δημήτρης συνεχίζει να κρατά μυστικό από την Ηλέκτρα ότι δεν έχει λέπρα ενώ προσπαθεί να εξευμενίσει το μικρό Λευτέρη που δεν θέλει να έχει καμιά επαφή με κανέναν. Ο Λευτέρης όμως, μαθαίνει για το θάνατο του πατέρα του και κλείνεται ακόμα πιο πολύ στον εαυτό του.
 
Ο Κυρίτσης κάνει νέο κοκτέιλ φαρμάκων και έρχεται σε ρήξη με τον Παπαδημητρίου που τον απειλεί πως θα στείλει γράμμα στην κυβέρνηση για να τον σταματήσουν.
 
Στη Νεάπολη, ο Αλέξανδρος Βανδουλάκης δίνει αρμοδιότητες στο Μανώλη και εκείνος γοητεύει και γοητεύεται όλο και πιο πολύ από την Άννα. Ο Αντώνης βλέπει το Μανώλη να μπαινοβγαίνει στο σπίτι του Αντρέα όταν εκείνος λείπει και υποψιάζεται πως κάτι τρέχει μεταξύ Μανώλη και Άννας. Η ‘Άννα προσκαλεί την αδερφή της Μαρία στο σπίτι. Ο Μανώλης εντυπωσιάζεται από τη Μαρία αλλά η Άννα το αντιλαμβάνεται και ζηλεύει αφόρητα!
 

 
Η συνέχεια απόψε το βράδυ, στις 21:50, στο MEGA…
 
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε