Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι… επιδόσεις Τσαπανίδου και Σαράφογλου στην κούρσα των τηλεθεάσεων

Οι αντικαταστάτες στο ΣΚΑΪ

Τη σκυτάλη στο Γιώργο Ψάλτη και την Εύα Αντωνοπούλου θα παραδώσει η Πόπη Τσαπανίδου. Έτσι από τις 2 Αυγούστου η εκπομπή «ΣΚΑΪ Τώρα» θα κατεβάσει ρολά και τη θέση της από τις 10.00 το πρωί έως και τις 13.00 το μεσημέρι καθημερινά θα πάρει η εκπομπή «ΣΚΑΪ Οn line».

Η Πόπη Τσαπανίδου θα επιστρέψει ξανά στον τηλεοπτικό στίβο τη Δευτέρα 23 Αυγούστου και πρέπει την επόμενη χρονιά να καλύψει την απόσταση από τους προπορευόμενους στην κούρσα της τηλεθέασης, ιδιαίτερα από την… κύρια «αντίπαλό» της Μαρία Σαράφογλου της ΝΕΤ.

Αναφορικά με τις τηλεθεάσεις αξίζει να δούμε πώς «έκλεισαν» τη σεζόν οι δύο αυτές «αντίπαλες» εκπομπές στο γενικό σύνολο πληθυσμού.

Συγκεκριμένα λοιπόν, σύμφωνα με τις μετρήσεις της «Nielsen Audience Measurement οι μέσοι όροι τηλεθέασης της σεζόν, δηλαδή από 1η Σεπτεμβρίου 2009 έως 18 Ιουλίου 2010» είναι:

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ (NET) 12,1%

ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ (ΣΚΑΪ) 6,3%

Αν τώρα τα δούμε πιο αναλυτικά, έχουμε τα εξής στοιχεία:

η εκπομπή ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ της NET από το διάστημα 1/9/2009 έως 12/2/2010 με παρουσιάστρια την Πόπη Τσαπανίδου έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 14,5%.

Από το διάστημα 16/2/2010 μέχρι το τέλος Ιουνίου με παρουσιάστρια τη Μαρία Σαράφογλου η εκπομπή της ΝΕΤ έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 8,7% ενώ όπως είπαμε την ίδια χρονική περίοδο η Τσαπανίδου στο ΣΚΑΪ έκανε μέσο όρο 6,3%.

Συνεπώς και η εκπομπή της ΝΕΤ έπεσε αρκετά μετά την αποχώρηση της Τσαπανίδου αλλά και η Τσαπανίδου έχασε από την κόντρα με τη Σαράφογλου. Ή για να το κάνουμε πιο… θετικό και για τις δύο: η Τσαπανίδου έκανε μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης από τη διάδοχό της αλλά και η Σαράφογλου κέρδισε στην κόντρα. Γιατί, το έχουμε ξαναπεί πως στο τηλεοπτικό τοπίο πρέπει όλοι να είναι κερδισμένοι! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε