Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι… κατσαρίδες και ο φόβος κάνουν νούμερα

Οι… κατσαρίδες και ο φόβος κάνουν νούμερα

Το είδαμε κι αυτό. Κατσαρίδες και φίδια να πρωταγωνιστούν στο prime time του τηλεοπτικού προγράμματος. Και για να λέμε και των… ζώων το δίκιο, μια χαρά τα πήγαν στη μάχη της τηλεθέασης.

Τα ουρλιαχτά αλλά και τα «γαλλικά» των παικτών αποδείχτηκαν θετικά για τον ΑΝΤ1 αφού η πρεμιέρα του «Black out» σημείωσε μέσο όρο 21,1 στο γενικό σύνολο και 33,6 στο δυναμικό κοινό, ενώ απέναντί του η τούρκικη σειρά του MEGA «Έρωτας και τιμωρία» έκανε 28,9 και 22,9, αντίστοιχα.

Η Νάντια Μπουλέ παρουσίασε με αξιοπρέπεια την εν λόγω εκπομπή, κάνοντας χιούμορ όπου έπρεπε αλλά και προσπαθώντας να… φοβίσει τους συμμετέχοντες λίγο πριν από τις δοκιμασίες τους. Κι αυτές ήταν πολλές αφού οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να χαϊδέψουν κατσαρίδες, να αγκαλιάσουν φίδια και να τριγυρίσουν στα κοτέτσια προσπαθώντας να κλέψουν τα αυγά από τις κότες. Το θέαμα ήταν αρκετές φορές τρομαχτικό για τους τηλεθεατές αλλά παρακολουθώντας τις αντιδράσεις των διαγωνιζόμενων, τελικά γελούσαν άνετα καθισμένοι στον καναπέ του σπιτιού τους.

Κι αυτή μάλλον είναι και η επιτυχία της συγκεκριμένης εκπομπής. Αντίθετα με άλλες παρόμοιας θεματολογίας εκπομπές στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν πόνταραν στο φόβο των διαγωνιζόμενων αλλά στις αστείες αντιδράσεις τους. Κι έτσι κέρδισαν τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν τους διαγωνιζόμενους να… ουρλιάζουν και γέλαγαν με τα όσα έκαναν και έλεγαν στο απόλυτο σκοτάδι. Είναι σίγουρο –και να με θυμηθείτε- ότι το «Black out» θα… ακούσει πολλά από κάποιους που θα αντιδράσουν για αυτές τις «σκληρές δοκιμασίες». Πέρα όμως από αυτά μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο φόβος, οι κατσαρίδες και τα φίδια κάνουν τηλεθέαση. Τυχαίο; Δεν νομίζω….!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε