Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Οι κερδισμένοι και οι… πληγωμένοι από τη μάχη στο prime time

Τα πάνω κάτω ήρθαν χθες στα προγράμματα των καναλιών αλλά και στις τηλεθεάσεις τους λόγω του ότι δεν μεταδόθηκε καμία εκπομπή ζωντανά εξαιτίας της 24ωρης απεργίας. Τα κανάλια αναδιαμόρφωσαν τα προγράμματά τους προβάλλοντας κυρίως παλαιές επιτυχημένες σειρές τους.

Στη μάχη του prime time όμως, αντιπαρατάχθηκαν οι τακτικοί «μονομάχοι» προκαλώντας τη συνηθισμένη χαρά αλλά και τους ίδιους εφιάλτες στα κανάλια τους. Πάμε να δούμε όμως, ποιοι κέρδισαν και ποιοι… πληγώθηκαν από τη χθεσινή μάχη στο prime time.

Αναλυτικά, την πρώτη ώρα, δηλαδή από τις 9 έως τις 10, η «Ζωή της άλλης» έκανε μέσο όρο 46,8 ενώ το 14,8 των τηλεθεατών προτίμησε να γελάσει με την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πλάκα κάνεις». Κι αυτή τη βδομάδα όμως, στον ALPHA είδαν εφιάλτες αντικρίζοντας το ραβασάκι της Nielsen και διαπιστώνοντας ότι το «Botrini’s Project» συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης. Το ριάλιτι με τον Έκτορα Μποτρίνι σημείωσε 9,2 μέσο όρο αποδεικνύοντας ότι το τηλεοπτικό κοινό δεν ενδιαφέρεται για τα… μαγειρέματά του!
Η χαρά για το MEGA συνεχίστηκε και την επόμενη ώρα αφού η σειρά «50-50» σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις με 37,6 μέσο όρο. Σταθερά βήματα στο τηλεοπτικό τοπίο έκανε και η σειρά «Steps» του ΑΝΤ1 σημειώνοντας 14,3 που είναι στα συνηθισμένα επίπεδα των ποσοστών τηλεθέασής της. Ανεβασμένες όμως ήταν αυτή τη βδομάδα οι τηλεθεάσεις για την εκπομπή «Σπίτι από την αρχή» που κατάφερε να μην μείνει στα συνηθισμένα μονοψήφια νούμερα και να κάνει 11,6 μέσο όρο.

Την επόμενη ώρα, δηλαδή από τις 11 έως τις 12, η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» έφερε πάλι το κανάλι του Αμαρουσίου στην κορυφή της κατάταξης με 30,3 μέσο όρο. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι «Οικογενειακές Ιστορίες» του ALPHA με 16,3 και στην τρίτη θέση της κατάταξης βρέθηκε το MEGA αφού η πρώτη ώρα της ξένης ταινίας που πρόβαλλε έκανε 15,4 μέσο όρο.
Οι μεγάλοι κερδισμένοι πάντως από τη χθεσινή μάχη είναι κι αυτοί που παίρνουν το «πράσινο φως» από τα κανάλια τους για να συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν. Η σειρά «Η ζωή της άλλης» αλλά και το «50-50» (εφόσον ξεπεράσει κάποια… προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες) και η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη και next year. Βέβαια η καθημερινή σειρά του MEGA θα αποσυρθεί νωρίτερα καθώς θα ολοκληρώσει την παρουσία της το Δεκέμβριο αλλά κατάφερε να κάνει τη… ζωή των στελεχών του καναλιού της Μεσογείων πιο ευχάριστη αφού καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής της σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα στοιχεία από τη Nielsen.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε