Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Οι κερδισμένοι και οι… πληγωμένοι των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών

Οι κερδισμένοι και οι… πληγωμένοι των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών

Ποιοι κλαίνε και ποιοι χαίρονται από το ραβασάκι της AGB

Για κάποιους ο μήνας μπήκε καλά και για κάποιους… άρχισαν τα δύσκολα! Πάντως, χθες, 1η μέρα του Σεπτέμβρη υπήρξαν ανατροπές στην κατάταξη αφού ο Καμπουράκης με τον Οικονομέα διατήρησαν την πρώτη θέση αλλά η Ράνια Θρασκιά ξεπέρασε τον Γιώργο Αυτιά αφήνοντάς τον στην τρίτη θέση. Μάλιστα, στο «δυναμικό κοινό» 15-44, το «Elatte» του ΑΝΤ1 παρέμεινε στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Επίσης, χθες σας λέγαμε ότι οι Λυριτζής –Οικονόμου απειλούν τους Αρβανίτη-Κατσίμη. Ε, λοιπόν το δίδυμο του ΣΚΑΪ πέρασε μπροστά από το αντίπαλο δίδυμο της ΝΕΤ που… επίσημα πια, σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, αντιμετωπίζει πρόβλημα πηγαίνοντας συνεχώς προς τα κάτω!

 Να υπενθυμίσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναγράφουμε είναι οι «βρόμικοι» μέσοι όροι από τις 7 έως τις 10 το πρωί, όπου συναντιούνται εντός τηλεοπτικού τοπίου όλες οι εκπομπές κι όχι οι καθαροί μέσοι όροι των εκπομπών αφού άλλος ξεκινά στις 6 κι άλλος τελειώνει στις 10 και…!

Σίγουρα λοιπόν αυτά τα νούμερα τηλεθέασης είναι και τα πιο… αντικειμενικά για τα αποτελέσματα της «μάχης», αποτυπώνοντας το τι τηλεθεάσεις έκαναν οι εκπομπές κατά την ίδια ώρα προβολής!

Συγκεκριμένα λοιπόν χθες 1η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, οι μέσοι όροι των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών είναι οι εξής:

ALTER («Καλημέρα» με το Γιώργο Αυτιά): 16,9% στο γενικό σύνολο και 12,1% στο κοινό «15-44»

ANT1 («Elatte» με τη Ράνια Θρασκιά):19,6% στο γενικό σύνολο και 22,3% στο κοινό «15-44»

MEGA («Κοινωνία ώρα Mega» με τους Καμπουράκη, Οικονομέα): 22,4% στο γενικό σύνολο και 12,4% στο κοινό «15-44»

ΝΕΤ («Πρωινή ενημέρωση» με τους Αρβανίτη, Κατσίμη): 8,2% στο γενικό σύνολο και 8,2% στο κοινό «15-44»

ΣΚΑΪ («Πρώτη Γραμμή» με τους Λυριτζή, Οικονόμου): 8,7 στο γενικό σύνολο και 10,1% στο κοινό «15-44»

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε