Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Οι νέοι διευθυντές στην ΕΡΤ

Οι νέοι διευθυντές στην ΕΡΤ

Από διευθυντές πάνε καλά στην κρατική τηλεόραση αλλά…

Αν και στο θέμα των συμβασιούχων εργαζομένων  η ΕΡΤ δεν μπόρεσε να βρει λύση με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν αρκετά τμήματα της κρατικής τηλεόρασης, στην περίπτωση των διευθυντικών στελεχών οι αποφάσεις της διοίκησης είναι πιο γρήγορες. Τουλάχιστον, για να λέμε και την αλήθεια, στις συγκεκριμένες τοποθετήσεις δεν υπήρξαν «αλεξιπτωτιστές» αλλά πρόσωπα που εργάζονται χρόνια στην ΕΡΤ και την γνωρίζουν καλά. Κάτι είναι κι αυτό…

Έτσι, με αποφάσεις της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης και της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ τοποθετήθηκαν ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου στη θέση του Διευθυντή  Αθλητικών  Προγραμμάτων και η Ειρήνη Γαβαλά στη θέση της Διευθύντριας Διεθνών Τηλεοπτικών Εκπομπών. Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου εργάζεται στην ΕΡΤ από το 1985 και η Ειρήνη Γαβαλά από το 1976.

Ωστόσο, παρά τις τοποθετήσεις που ήταν αναγκαίες, τα προβλήματα «υπο-λειτουργικότητας» στην κρατική τηλεόραση συνεχίζονται μετά την «απομάκρυνση» τόσων συμβασιούχων. Και μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις τα «αντανακλαστικά» της διοίκησης να ήταν γρήγορα αλλά εξακολουθούν να πλανώνται ερωτηματικά γιατί δημιούργησαν «ειδικές συμβάσεις» για ορισμένα πρόσωπα και μετά τα έστειλαν διακοπές αφού χωρίς εργαζόμενους δεν μπορούσαν να κάνουν εκπομπές.

Και σε αυτό το κομμάτι, κανείς από την κρατική τηλεόραση δεν δίνει επαρκείς και καθαρές απαντήσεις. Και τα αναπάντητα ερωτηματικά συνεχίζουν να… φουντώνουν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε