Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Οι πρεμιέρες Μενεγάκη και Λαζόπουλου

Πότε ξεκινά ««Αλ τσαντίρι νιουζ» και «Καφές με την Ελένη»

Λίγες μέρες απομένουν πριν ξεκινήσουν οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη και του Λάκη Λαζόπουλου.
Αν δεν υπάρξει καμία αλλαγή, σύμφωνα και με το πρόγραμμα του ALPHA ο «Καφές με την Ελένη» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και το «Αλ τσαντίρι νιουζ» την Τρίτη στις 28 Σεπτεμβρίου.

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν ο Λαζόπουλος θα κάνει πρεμιέρα από την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λάρισα αλλά είναι σίγουρο ότι θα έχει κάποιον guest με πιο πιθανό το Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Προς το παρόν ο Λάκης κρατά εντελώς κρυφά τα χαρτιά του αλλά είναι σίγουρο ότι το «Τσαντίρι» του φέτος θα έχει μέσα πολλούς «Μήτσους».

Από την άλλη μεριά, η Ελένη Μενεγάκη πρέπει φέτος να παλέψει αρκετά αν θέλει να πάρει πίσω το «στέμμα» της βασιλείας. Εκτός από την «ιερή σύσκεψη» που έκανε μέσα στην εκκλησία (καλύτερα να μην σχολιάσουμε!) η «ωραία Ελένη» θα συναντηθεί τις επόμενες μέρες και με στελέχη του ALPHA για να δει τι έχουν να της προτείνουν για το prime time.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται πως η Μενεγάκη δεν έχει κανένα πρόβλημα και δεν δέχεται καμία πίεση από τη διεύθυνση του καναλιού της Κάντζας για να παρουσιάσει κι άλλη εκπομπή, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Και να το δείτε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα επαληθευτούμε με δελτίο Τύπου!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε