Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι σειρές «Η ζωή της άλλης» και «Χίλιες και μια νύχτες» άφησαν πίσω την Κορομηλά

Οι σειρές «Η ζωή της άλλης» και «Χίλιες και μια νύχτες» άφησαν πίσω την Κορομηλά
Απογοητευμένοι στον ALPHA για το talent show

 

Σκληρή η μάχη χθες στο prime time με MEGA, ANT1 και ALPHA να προτάσσουν τα προγράμματά τους, δηλαδή τα: «Ζωή της άλλης», «Χίλιες και μια νύχτες» και «Greek Idol».
 
Ο μεγάλος νικητής είναι η καθημερινή σειρά του MEGA που από τις 9 έως τις 10 το βράδυ που προβλήθηκε, οι μέσοι όροι τηλεθέασης ήταν περίπου (με μέτρηση της συγκεκριμένης ώρας) οι εξής:
 
«Ζωή της άλλης» – 32,3%
 
«Χίλιες και μια νύχτες» – 17,02%
 
«Greek Idol» – 12,4%
 
Βέβαια, στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσουμε ότι ο καθαρός μέσος όρος τηλεθέασης στη «Ζωή της άλλης» είναι 37,5%.
 
Την επόμενη ώρα, δηλαδή από τις 10 έως τις 11, αντιμέτωπες ήταν κυρίως η σειρά του ΑΝΤ1 και το talent show του ALPHA, όπου οι μέσοι όροι τηλεθέασης ήταν περίπου (με μέτρηση της συγκεκριμένης ώρας) οι εξής:
 
«Χίλιες και μια νύχτες» – 17,04%
«Greek Idol» – 14,7%
 
 
Επίσης, στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε ότι ο συνολικός καθαρός μέσος όρος τηλεθέασης της σειράς «Χίλιες και μία νύχτες» (δηλαδή από τις 9 μέχρι τις 11) είναι 20,4% και ο συνολικός καθαρός μέσος όρος τηλεθέασης του «Greek Idol» (δηλαδή από τις 20:58 έως τις 0:36) είναι 19,6%.
 
 
Είναι λογικό λοιπόν στον ALPHA να είναι απογοητευμένοι με αυτές τις τηλεθεάσεις, όταν μάλιστα μία τούρκικη σειρά καταφέρνει τη δεύτερη βδομάδα προβολής της να αφήνει αρκετά πίσω ένα talent show και ιδιαίτερα όταν αυτό πλησιάζει προς το τέλος του, που συνήθως το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κορυφώνεται!
 
Φαίνεται όμως, ότι με τόσα λάθη που έχουν γίνει στο πολύπαθο talent show του ALPHA οι τηλεθεατές… κουράστηκαν και προσπάθησαν να περάσουν πιο ευχάριστα τις… χίλιες και μια τηλεοπτικές νύχτες τους!
 
Και βέβαια, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο χθεσινό επεισόδιο με την… προσθήκη ενός καινούργιου διαγωνιζόμενου –που πρώτα σας αποκάλυψε το Newsit- κι ο οποίος κατάφερε να… πετάξει εκτός talent show το Στέργιο που διαγωνιζόταν από το πρώτο live! Κι είναι να απορείς: γιατί δεν τον είχαν βάλει από την αρχή και δεν ήταν ούτε καν στους 15 υποψήφιους; Μάλλον οι υπεύθυνοι, έχοντας εισπράξει αρνητικές απαντήσεις από τους αποχωρήσαντες παίκτες (Αντιγόνη και Γιώργο) προσπάθησαν να βρουν ένα… εξιλαστήριο θύμα για να «γεμίσει» το live τους. Μόνο που ο νέος διαγωνιζόμενος, ο Νίκος, αποδείχτηκε δύσκολος αντίπαλος και κατάφερε να παραμείνει, «τρώγοντας» στη στροφή και λίγο πριν το νήμα τον έναν δρομέα που τρέχει από την αρχή του αγώνα! Μάλλον οι τηλεθεατές… παίζουν μαζί με το talent show του ALPHA αναγκάζοντάς τους να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο! Και σε αυτό το «λάθος» συμμετέχει ενεργά η Ρούλα Κορομηλά που προσπαθώντας να κάνει «Μπράβο», τελικά καταλήγει σε «κόντρες» με την κριτική επιτροπή που σίγουρα, δεν είναι ούτε του χαρακτήρα της, ούτε του πρότερου τηλεοπτικού της βίου.
 
Κάπου εδώ, μου έρχεται η απάντηση του Πάνου Μιχαλόπουλου στην Espresso, όπου ο γνωστός ηθοποιός και πρώην σύζυγος της Ρούλας, ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο για το πώς σχολιάζει την επιστροφή της Ρούλας, λέει χαρακτηριστικά «δεν τα βλέπω αυτά. Δεν μ’ ενδιαφέρουν. Είναι… πεθαμένα μεγαλεία και θυμώντας τα να κλαις»! Κι όντως, εκεί στο κανάλι της Κάντζας έχει πέσει πολύ κλάμα…!
 
 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε