Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Όλα όσα θα δείτε στο «Dancing with the stars»

Όλα όσα θα δείτε στο «Dancing with the stars»

Οι κόντρες των stars στα παρασκήνια – Ποιοι θα απουσιάζουν από την πρεμιέρα του talent show – Μάθετε τους παρτενέρ των stars.

Απόψε στις 9 το βράδυ ξεκινά στον ΑΝΤ1 το «Dancing with the stars» με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Βέβαια και να θέλαμε να το ξεχάσουμε δεν θα μπορούσαμε αφού εδώ και μέρες, το κανάλι του Αμαρουσίου μας έχει… κοτσάρει φαρδιά πλατιά στην οθόνη, τη μέρα και την ώρα έναρξης του talent show.
Άλλωστε είναι γνωστό πως ο ΑΝΤ1 ποντάρει πολύ στο συγκεκριμένο project και πως… πάλεψε πολύ μέχρι να βρει τους stars που θα χορέψουν. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του καναλιού, εκτός από τα προβλήματα που αντιμετώπισαν για την προετοιμασία του με αποκορύφωμα χθες, τον τραυματισμό του Σταμάτη Γαρδέλη κατά τη διάρκεια της πρόβας, αντιμετωπίζουν και πρόβλημα με τις… κόντρες μεταξύ ορισμένων stars. Μάλιστα, η πιο έντονη, φαίνεται πως είναι αυτή μεταξύ της Ευγενίας Μανωλίδου και της Ματθίλδης Μαγγίρα. 
 
Η… κόντρα των stars
Αν κι οι δύο παρουσιάστριες δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ, εντούτοις- λέγεται- ότι δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Ο λόγος είναι ότι ενώ στους δύο πρώτους κύκλους του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στην κριτική επιτροπή ήταν η Ματθίλδη Μαγγίρα, στον τρίτο κύκλο του talent show τη θέση της πήρε η Ευγενία Μανωλίδου.
Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες και όπως σας είχαμε αποκαλύψει και σε παλαιότερο άρθρο του Newsit, οι υπεύθυνοι του talent show αποφάσισαν να κάνουν κάποιες ανανεωτικές αλλαγές, μεταξύ των οποίων ήθελαν να προσθέσουν τη Μανωλίδου στην κριτική επιτροπή! Μόνο που η ξένη εταιρεία παραγωγής (που έχει τα δικαιώματα του project «Ελλάδα έχεις ταλέντο») δεν δέχτηκε να προστεθεί μία ακόμα καρέκλα στην κριτική επιτροπή αφού με τετραμελή κριτική επιτροπή θα υπήρχαν ενδεχομένως πολλές ισοψηφίες. Έτσι -κι όπως σας είχαμε πρώτοι αποκαλύψει- τελικά αποφασίστηκε πως η Μανωλίδου θα έφερνε έναν αέρα ανανέωσης στο talent show. Μόνο που κανείς δεν ειδοποίησε τη Μαγγίρα πως… έληξε η συνεργασία της με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Κάτι, που όπως ήταν λογικό, ενόχλησε πολύ την ηθοποιό!
Και τώρα Μανωλίδου και Μαγγίρα πρόκειται να βρεθούν στην ίδια… πίστα, κοντράροντας η μία την άλλη για το ποια χορεύει καλύτερα!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι άνθρωποι της παραγωγής του «Dancing with the stars» κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρόβας και ενώ όλοι οι διαγωνιζόμενοι και οι stars ετοιμάζονταν, ένα πρόσθετο βάρος για τους ανθρώπους της παραγωγής ήταν να προσέχουν να μην συναντηθούν οι Μανωλίδου με τη Μαγγίρα. Κάτι που δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν στο αποψινό επεισόδιο.
Συγκεκριμένα, αυτή που θα ανοίξει το πρόγραμμα είναι η Ευγενία Μανωλίδου που θα χορέψει πρώτη. Θα ακολουθήσει ο Σάββας Πούμπουρας και αμέσως μετά θα χορέψει η Ματθίλδη Μαγγίρα. Ωστόσο, δεν μπορούν να ακυρώσουν άλλες -και σύμφωνα με το project- κοινές εμφανίσεις τους επί σκηνής. Έτσι, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι πρόκειται να γίνει όταν η μία θα είναι δίπλα από την άλλη στην κοινή εμφάνιση στην πίστα όλων των stars με τους διαγωνιζόμενους χορευτές- παρτενέρ τους. Και μπορεί να αποφύγουν να ανταλλάξουν μεταξύ τους κάποια λόγια on camera, αλλά μπορεί να μην καταφέρουν να κρύψουν αυτά που θα γράφει η camera. Άλλωστε, όπως λένε… «ένα πλάνο ίσον χίλιες λέξεις»! Και σίγουρα οι «λέξεις» αυτές θα είναι με πολύ νόημα!
Βέβαια, πρέπει να πούμε ότι και οι δύο κυρίες μάλλον δεν έχουν να… μοιράσουν τίποτα και απ’ ότι φαίνεται θα καταφέρουν να συνυπάρξουν και εντός… πίστας (τηλεοπτικού πλατό) αλλά και γενικότερα αφού και είναι σίγουρο ότι και οι δύο τους έχουν μέλλον στο τηλεοπτικό τοπίο!  
 
Οι stars και οι χορευτές- παρτενέρ τους
Εκτός όμως, από τους stars που θα χορέψουν στο talent show αξίζει να γνωρίσουμε και τους χορευτές-παρτενέρ τους αφού ουσιαστικά αυτοί είναι οι επίσημοι διαγωνιζόμενοι. Απ’ αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, θα διαπιστώσετε πως οι περισσότεροι από αυτούς έχουν αρκετά εγχώρια αλλά και διεθνή βραβεία, αποδεικνύοντας το πόσο πολύ θέλει ο ΑΝΤ1 να πετύχει το project του και για το λόγο αυτό προσπάθησαν να συγκεντρώσουν καλούς χορευτές. Οι stars λοιπόν με τους παρτενέρ τους είναι οι ακόλουθοι:
 
1. ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ (Ολυμπιονίκης στο άλμα εις τριπλούν Αθήνα- Πεκίνο) με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ (Πρωταθλητής Eλλάδας “Amateur Latin” το 2007, 22χρονών-Διδάσκει 4 χρόνια Latin και Ευρωπαϊκούς χορούς)
 
2. ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ (Μουσικός – Τηλεπαρουσιάστρια) με τον ΗΛΙΑ ΛΑΔΑ (Dance sports series master στις ΗΠΑ το 2009 όπου κέρδισε την 20η θέση ανάμεσα σε 2500 χορευτές, 32χρονών- Διδάσκει 10 χρόνια)
 
3. ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ (Top Model- Σχεδιάστρια Ρούχων) με τον ΗΛΙΑ ΜΠΟΥΤΣΗ (Πρωταθλητής Ελλάδας “Five Dance adults” το 2006, 27χρονών-Δάσκαλος Latin και σε ευρωπαϊκούς χορούς τα τελευταία 8 χρόνια)
 
4, ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ (Ηθοποιός) με τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (Πρωταθλητής Ελλάδας  στην κατηγορία “One Dance”, 25χρονών)
 
5. ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ (Δημοσιογράφος -Βουλευτής ΝΔ- Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας για τον Εθελοντισμό και τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΑΝΙΑ (Διάκριση σε Παγκόσμιο Festival “Rimini open” Ιταλία
36 χρονών- Διδάσκει 18 χρόνια με εξειδίκευση σε Latin και Ballroom χορούς –
Κέρδισε την 6η θέση στο πανβαλκανικό διαγωνισμό χορού)
 
6. ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ (Show woman) με τον RICHARD SZILAGYI (Πρωταθλητής Σλοβακίας «Ten dances” το 2007, 27 χρονών, Δάσκαλος χορού 13 χρόνια, Πρωταθλητής Ελλάδας το 2010 στην κατηγορία Latin American five dances.
 
7. EΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ (Πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ- Εμπνεύστρια- Δημιουργός replayce) με τον ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΝΑΓΑΚΟ (Πρωταθλητής Ελλάδας  στην κατηγορία “International Latin Rising Star” το 2008, 24 χρονών- Διδάσκει 6 χρόνια latin, Ballroom και Αργεντίνικο Tango)
 
8. ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ (Ηθοποιός) με την TZENH NIKOΛΕΝΤΖΟΥ (Πρωταθλήτρια Ελλάδας «International Latin Rising Stars”- 28 χρωνών- Διδάσκει 5 χρόνια Latin και Ευρωπαϊκούς χορούς)
 
9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ (Ηθοποιός) με τη MAΡΙΑ ΑΝΤΙΜΙΣΑΡΗ (22χρονών-
Διδάσκει  Ιnternational Latin και Ballroom- το 2008 κατέλαβε τη τρίτη θέση στο International latin dancing)
 
10. ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ (Παρουσιαστής- Ραδιοφωνικός Παραγωγός) με την
ΕΜΙΛΥ ΜΑΤΘΑΙΚΑΚΗ (Πρωταθλήτρια  Latin το 2004 στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό «Hellas dance Festival”, 33 χρονών- Έχει σπουδάσει Κλασσικό μπαλέτο,  σύγχρονο , latin  και Φλαμέγκο)
 
11. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ (Ηθοποιός) με την ΕΦΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗ (Κυπελλούχος Ελλάδας “International Latin Dances” το 2010- 23 χρονών- 6 χρόνια είναι δασκάλα σε latin και Ballroom)
 
12. ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΜΠΙΔΗΣ (Παγκόσμιος Πρωταθλητής Kick Boxing) με την ΑΝΝΑ ΠΟΛΥΖΟΥ (Διάκριση στο κύπελλο Ελλάδος «American  – International Latin” το 2010, 29χρονών- Διδάσκει 13χρόνια Latin και ballroom χορούς)
 
Οι απουσίες
Πάντως, μπορεί ο ΑΝΤ1 να ποντάρει πολύ στο «Dancing with the stars» αλλά δεν μπορούσε να υπολογίσει τα διάφορα… προβλήματα που ήδη έχουν προκύψει. Το πρώτο πρόβλημα ήταν ότι ο Αλέξης Κωστάλας, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν μπορούσε να είναι στην αποψινή πρεμιέρα του talent show και γι’ αυτό θα παραστεί μέσω δορυφορικής σύνδεσης από το Τορίνο όπου βρίσκεται.
Η δεύτερη απουσία στην αποψινή πρεμιέρα κόντεψε να είναι του Σταμάτη Γαρδέλη αφού, μετά το χθεσινό ατύχημα που είχε ο ηθοποιός στην πρόβα, υπέστη ένα μικρό ράγισμα στο χέρι του. Τελικά όμως, θα καταφέρει να χορέψει αφού άλλωστε είναι γνωστό ότι οι ηθοποιοί… καταφέρνουν πάντα να ξεπερνούν τα ατυχήματα και να είναι συνεπείς στους ρόλους τους!
Άλλωστε, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αποψινές εμφανίσεις δεν θα είναι τόσο διαγωνιστικής σημασίας αφού σήμερα δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αποχώρηση από το «Dancing with the stars».
Οι stars θα εμφανιστούν, θα χορέψουν με τους παρτενέρ τους διαγωνιζόμενους χορευτές, θα κριθούν από την τριμελή επιτροπή αλλά κανένας δεν θα φύγει αφού η πρώτη αποχώρηση θα γίνει στο δεύτερο live!
 
Σήμερα λοιπόν το βράδυ θα παρακολουθήσουμε όλους τους άντρες stars να χορεύουν με τις παρτενέρ τους-διαγωνιζόμενες στο ταγκό ενώ όλες τις γυναίκες stars να χορεύουν με τους παρτενέρ τους-διαγωνιζόμενους στο τσατσά! Και μπορεί να μην μπορούμε να ψηφίσουμε να φύγει κάποιος αλλά οι τηλεθεατές, όπως πάντα, θα ψηφίσουν δια της τηλεθέασης- αν το «Dancing with the stars» θα παραμείνει να… χορεύει στο τηλεοπτικό τοπίο!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε