Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Όλη η αλήθεια για το… κλέψιμο των «Βασιλιάδων»!

Όλη η αλήθεια για το… κλέψιμο των «Βασιλιάδων»!

Δύσκολοι καιροί και για… βασιλιάδες. Δύσκολοι καιροί όμως, ακόμα και για τους αγαπημένους «Βασιλιάδες».

Ο λόγος, όπως πολύ καλά θα καταλάβατε, για την καθημερινή σειρά του MEGA που πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για αυτήν. Το ότι ενώ το ταμείο της καθημερινής σειράς έχει… φουλάρει από νούμερα τηλεθεάσεως αλλά οι συντελεστές εξακολουθούν να μην περνούν από το ταμείο για να πληρωθούν, έχει προκαλέσει –όπως είναι πολύ λογικό- έντονη δυσαρέσκεια. Πολλοί δε από τους συντελεστές έχουν δηλώσει πως αν δεν πληρωθούν, δεν μπαίνουν για γύρισμα. Η δυσαρέσκεια αυτή όμως, έχει δώσει την αφορμή να «γεννηθούν» και πολλά σενάρια…!

Ένα από αυτά είναι ότι το αντίπαλο κανάλι, ο ΑΝΤ1, έχει βάλει στο μάτι τη σειρά και θέλει την επόμενη σεζόν να την εντάξει στο πρόγραμμά του. Λογικό, θα μου πείτε, αφού η σειρά σημειώνει πολύ υψηλές τηλεθεάσεις να είναι περιζήτητη στην αγορά. Το ψάξαμε, ρωτήσαμε από δω, ρωτήσαμε από κει και τελικά, μάθαμε τα πάντα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, o ANT1 δεν «κλέβει» τη σειρά από το MEGA. Όχι μόνο δεν την «κλέβει» αλλά ουδέποτε μπήκε στον … πειρασμό να ασχοληθεί με το αν μπορεί να την αποκτήσει. Τις πληροφορίες αυτές, μας επιβεβαίωσε και υψηλόβαθμο στέλεχος του Αντ1, διαψεύδοντας κατηγορηματικά όλα αυτά τα σενάρια που κυκλοφορούν, ενώ μάλιστα μας τόνισε ότι ουδέποτε έγινε συζήτηση με την εταιρεία παραγωγής για να αποκτήσουν τη σειρά στο Μαρούσι. Επίσης, τόνισε πως «μία τέτοια κίνηση θα ήταν εντελώς unfair» και παρά το σκληρό ανταγωνισμό που επικρατεί, δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο. Αντίθετα μάλιστα, όπως μας είπε, αυτήν την περίοδο στον ΑΝΤ1 μελετούν τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί στο κανάλι τους και από εταιρείες παραγωγής αλλά και από αρκετούς δημιουργούς ώστε να αποφασιστεί στη συνέχεια αν θα βγάλουν κάποια ή κάποιες από αυτές την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά το μέλλον των «Βασιλιάδων», θεωρείται σίγουρο ότι η σειρά θα συνεχίσει στο MEGA αφού άλλωστε, όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο κείμενο του Newsit, το κανάλι της Μεσογείων έχει ήδη δώσει μέρος των οφειλών του στην εταιρεία παραγωγής, Έτσι, εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να δοθούν χρήματα στους συντελεστές της που δούλεψαν σκληρά για να βγει η σειρά στον αέρα και να γεμίσει το «ταμείο» του σταθμού με τηλεθεάσεις. Οπότε, το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα και η σειρά θα επιστρέψει on air γύρω στον Οκτώβριο μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε