Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολοκλήρωσε τον τοκετό με φως από κινητά και μπρελόκ

Μαιευτήρας στο νοσοκομείο Σάμου ολοκλήρωσε τη διαδικασία του τοκετού βασιζόμενος στο φως από κινητά και μπρελόκ, αφού ή γεννήτρια του νοσοκομείο σταμάτησε να δουλεύει 20 λεπτά μετά τη διακοπή ρεύματος.

Οι συγγενείς που βοήθησαν μπαίνοντας στην αίθουσα τοκετού και φωτίζοντας με όποιο μέσο διέθετε ο καθένας προκειμένου να διευκολύνουν τη δουλειά του μαιετήρα τράβηξαν σε βίντεο μερικές από τις ανεκδιήγητες στιγμές που έζησαν. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.

Η διοικητής του νοσοκομείου, κυρία Σιδερη, η οποία μίλησε στην εκπομπή “Όσο υπάρχουν άνθρωποι” ανέφερε πως η γεννήτρια του νοσοκομείου σταμάτησε να λειτουργεί λόγω βλάβης και οι τεχνικοί δεν μπόρεσαν να την αποκαταστήσουν αμέσως, επιμένωντας πολλές φορές στο γεγονός πως έχει διατάξει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί αν έγιναν οι σωστές κινήσεις. Ένταση επικράτησε στο αέρα όταν επενέβη ο μαιευτήρας κύριος Ασημίνας αφήνοντας αιχμές σχετικά με τις ελλιπείς παροχές του νοσοκομείου και κυρίως την αίθουσα τοκετών, η οποία, όπως ο ίδιος περιγράφει, δεν πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Δείτε τι είπώθηκε.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε