Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

«Όμορφος κόσμος το πρωί» με τον Ψινάκη

«Όμορφος κόσμος το πρωί» με τον Ψινάκη

Το παρασκήνιο της κόντρας (;) με Καραμέρο- Χαριτάτο!

 Τα πήρε όλα… κι έφυγε ο Ηλίας Ψινάκης! Ο κριτής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» κατάφερε να χαρίσει στο MEGA την πρωτιά αφού με την εμφάνισή του την Παρασκευή στον «Όμορφο κόσμο το πρωί», όπως πρώτα σας είχε αποκαλύψει το Newsit, έκανε την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού να ξεπεράσει τους αντιπάλους της. Κάτι που, όπως ήταν λογικό, δεν χάρηκαν πολύ στον ΑΝΤ1!

 

Συγκεκριμένα, η κατάταξη, σύμφωνα με τους μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:

 

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 26,6%

 

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 13,8%

 

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 12,8%

  

Επίσης, οι μέσοι όροι των εκπομπών στο νεανικό σύνολο είναι οι εξής:

 

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 35,5%

 

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 20%

 

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 8,3%

 

Το ραβασάκι της AGB έφερε χαρές αλλά και… νεύρα στο MEGA αφού οι υπεύθυνοι είδαν την ψυχαγωγική τους εκπομπή να ανεβαίνει… λόγω του καλεσμένου τους. Βέβαια, στο άλλο στρατόπεδο, αυτό του ΑΝΤ1, έφερε μόνο… νεύρα, αφού είδαν σύσσωμη την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» να δίνει τις τηλεθεάσεις στους απέναντι κι όχι στην πρωινή εκπομπή τους «10 με 1 μαζί».

Πάντως, σύμφωνα με έντονη… φημολογία (?!?) η εμφάνιση στους «απέναντι» είναι αποτέλεσμα των… όχι και τόσο καλών σχέσεων που φαίνεται πως έχουν οι Καραμέρος-Χαριτάτος με τους δύο τουλάχιστον κριτές από το talent show του καναλιού τους.

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια φημολογία, πριν από λίγο καιρό κι ενώ ήταν αποφασισμένο να γίνει γύρισμα με έναν από τους δύο κριτές για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, το γύρισμα ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή από τους υπεύθυνους της εκπομπής.

Βέβαια, για να λέμε και των τηλεθεάσεων το δίκαιο, εκτός από την Παρασκευή που υπήρξε… λιακάδα στον «Όμορφο κόσμο το πρωί», τις υπόλοιπες μέρες η ορατότητα είναι… περιορισμένη αφού λίγοι είναι οι τηλεθεατές τους! Κι είναι εμφανές ότι ένας Ψινάκης μπορεί να φέρει την άνοιξη στις τηλεθεάσεις, μόνο για μια μέρα!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε