Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Οριακά η Μενεγάκη με Καραμέρο- Χαριτάτο και «Όμορφο κόσμο το πρωί»

Οριακά η Μενεγάκη με Καραμέρο- Χαριτάτο και «Όμορφο κόσμο το πρωί»

Η πεντάδα του MEGA απείλησε το ντουέτο του ΑΝΤ1

Άνοδος και πτώση στις τηλεθεάσεις της πρωινής ενημερωτικής ζώνης, την Παρασκευή 5 Μαρτίου. Δηλαδή, άνοδος της Μενεγάκη από τη μία που σε συνδυασμό όμως, με την πτώση των Καραμέρου-Χαριτάτου, οι δύο εκπομπές βρέθηκαν μία ανάσα μεταξύ τους.

Πολύ κοντά τους όμως, βρέθηκε και ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» προβληματίζοντας ακόμα περισσότερο τους υπεύθυνους του MEGA που δεν ξέρουν τι γίνεται με τα… σκαμπανεβάσματα της εκπομπής τους!

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι την Παρασκευή, οι εκπομπές του ALPHA και του MEGA έπαιζαν ζωντανά, σε αντίθεση με την εκπομπή του ΑΝΤ1 που τις δύο ώρες από τις τρεις η εκπομπή λόγω στάσης εργασίας ήταν σε επανάληψη. Συγκεκριμένα,  η σειρά κατάταξης των τριών εκπομπών στο γενικό σύνολο τηλεθέασης είναι η εξής:

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 18,6%

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 18,1%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 17,9%

Στο νεανικό κοινό η Μενεγάκη διατήρησε την πρώτη θέση ενώ ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» απείλησε σοβαρά το «10 με 1 μαζί» που έπεσε πολύ σε νούμερα τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών στο νεανικό σύνολο είναι οι εξής:

 ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 23,8%

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 13,9%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 13,7%

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι από τη μάχη απείχαν οι εκπομπές της ΝΕΤ και ΣΚΑΪ (με Σαράφογλου και Τσαπανίδου, αντίστοιχα) λόγω της απεργίας. 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε