Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Όταν η Σκορδά έρχεται, ο Ουγγαρέζος....φεύγει

Όταν η Σκορδά έρχεται, ο Ουγγαρέζος....φεύγει
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 01.06.2011 | 19:55
Πρώτη δημοσίευση: 01.06.2011 | 19:07

Η νέα μαμά Φαίη φαίνεται πως επέστρεψε πανέτοιμη να καλύψει τον τηλεοπτικό χρόνο που έλειψε, έστω και αν χρειαστεί να ...θυσιάσει κάποιους από τους συμπαρουσιαστές της εκπομπής.

Σήμερα το πρωί, αναλύοντας τους μύθους γύρω από τα παγωτά της ..."μύρισε" της Φαίης -που όπως έχει ομολογήσει τώρα έχει μεγαλύτερη όρεξη από ότι πριν την γέννα- κι ενώ ο σύζυγός της τόνιζε ότι είναι ένας από τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να ζήσουν μόνο με παγωτά, εκείνη πλησίασε με τρόπο την καρέκλα που καθόταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, τρώγοντας το παγωτό της.

Δείτε στο zappIT πως η Σκορδά εκτόπισε τον Ουγγαρέζο και την αμήχανη αντίδρασή του.
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Φαίη Σκορδά: Το πάρτι και η τούρτα υπερπαραγωγή για τα γενέθλιά του γιου της! Φαίη Σκορδά: Το πάρτι και η τούρτα υπερπαραγωγή για τα γενέθλιά του γιου της!
  2. Φαίη Σκορδά: Η πιο γλυκιά ευχή για τα γενέθλια του γιου της! [pic] Φαίη Σκορδά: Η πιο γλυκιά ευχή για τα γενέθλια του γιου της! [pic]
  3. Φαίη Σκορδά: Συνεχίζει την ιππασία και τις όμορφες στιγμές στη φύση με τους γιους της! Φαίη Σκορδά: Συνεχίζει την ιππασία και τις όμορφες στιγμές στη φύση με τους γιους της!