Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πάγωσαν οι «Φωστήρες»

Τα προβλήματα του ALPHA στο «Clueless Genius»

Πριν ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν ο ALPHA ανακοίνωσε ότι την επόμενη χρονιά θα έχει τρία καινούργια προγράμματα, το «Νοικοκυρές στο Κολωνάκι», το «I Love my country» και το «Clueless Genius».

Το πρώτο, ως γνωστό, κατέληξε τελικά στον ΑΝΤ1 εκθέτοντας τα στελέχη του ALPHA που ανακοίνωσαν πριν οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες. Για το μεν δεύτερο, στο κανάλι της Κάντζας ακόμα δεν ξέρουν τι γίνεται ενώ για τους «Φωστήρες» τους, δηλαδή το «Clueless Genius» έχουν πέσει σε αδιέξοδο!

Στο γερμανικό σατιρικό παιχνίδι ερωτήσεων συμμετέχουν τρεις με τέσσερις επώνυμοι και ένας παρουσιαστής.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit αρκετοί έχουν κάνει δοκιμαστικά για το παιχνίδι αλλά τα στελέχη του καναλιού δεν είναι ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα και ως εκ τούτου το έχουν παγώσει!

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ακουστεί για την παρουσίαση είναι το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη που όμως, λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεών του θεωρείται μάλλον δύσκολο να το κάνει. Ο δημοφιλής ηθοποιός, εκτός από τη θεατρική παράσταση το χειμώνα θα έχει και τα γυρίσματα για το «Πενήντα πενήντα» ενώ πρόκειται να σκηνοθετήσει και μία ακόμα παράσταση! Οπότε θεωρείται μάλλον αδύνατο να τα καταφέρει!

Οι μόνοι που φαίνεται να έχουν «κλείσει» είναι η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γιώργος Χατζηπαύλου, γνωστός από τα «Σφηνάκια» που κάνει και το σπικάζ στο «Κάτι ψήνεται»! Εκτός από αυτούς έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, όπως του Ρένου Χαραλαμπίδη και της Μπέττυς Μαγγίρα αλλά προς το παρόν όλα τα σχέδια έχουν μπει στο «ψυγείο»!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, τις αμέσως επόμενες ημέρες τα στελέχη του ALPHA θα επανεξετάσουν τα πρόσωπα για να δουν αν μπορούν να κάνουν την εκπομπή. Αν δουν ότι μπορεί να τα καταφέρουν, τότε σύντομα θα έχουμε κι επίσημες ανακοινώσεις. Σκοπός τους είναι πάντως το «Clueless Genius» να κάνει πρεμιέρα την επόμενη σεζόν για να μην εκτεθούν και με τους «Φωστήρες» όπως έπαθαν με τις «Νοικοκυρές» τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε