Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παίζονται όλα για το μέλλον του Alter

Παίζονται όλα για το μέλλον του Alter
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 05.05.2011 | 16:45
Πρώτη δημοσίευση: 05.05.2011 | 16:43

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση των εργαζομένων στο Alter. Αποφασίστηκε η σύσταση διασωματειακού που θα επιδιώξει συνάντησεις με την πολιτική ηγεσία.

Στην γενική συνέλευση των δημοσιογράφων του ALTER αποφασίστηκε να συγκροτηθεί διασωματειακή επιτροπή αποτελούμενη από διοικητικούς, τεχνικούς και δημοσιογράφους η οποία την επόμενη εβδομάδα θα επιδιώξει συναντήσεις με αρμόδιους υπουργούς για το θέμα του ALTER όπως ο αναπληρωτής υπουργός πολιτισμού με αρμοδιότητα τα ΜΜΕ Τηλέμαχος Χυτήρης αλλά και η Υπουργός εργασίας Λούκα Κατσέλη.

Όσον αφορά στα εσωτερικά του σταθμού ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Βασίλης Ζέρβας είχε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κώστα Γιαννίκο. Ο μεγαλομέτοχος του καναλιού του είπε πως δεν τίθεται θέμα πτώχευσης του σταθμού ή υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα πάντα με τον κ. Γιαννίκο νέα συνάντηση με τις διαφημιστικές και μέλη του Argo Fund. Αναφορικά με τις πληρωμές ο κ. Γιαννίκος είπε πως θα προσπαθήσει την επόμενη εβδομάδα να καταβάλλει δύο μισθούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.zappit.gr   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook