Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παλαιτσάκη: Η Ζέτα ως ηθοποιός που είναι… κάνει την παρουσιάστρια!

Παλαιτσάκη: Η Ζέτα ως ηθοποιός που είναι… κάνει την παρουσιάστρια!

Κανείς δεν γλίτωσε από τα καρφιά της Νανάς…

 “Το πρωινό του Mega δεν είναι του γούστου μου. Θεωρούσα πάντα ότι το μεγάλο κανάλι κρατά πάντα ως μοντέλο την κλασσική μουσική. Με αυτή την ιστορία της Σάσας Σταμάτη και του ύφους που υιοθετήθηκε από την πρωινή εκπομπή, μου μπέρδεψε το τσάμικο το καλαματιανό το ρεμπέτικο και την κλασσική μουσική…”

Σχετικά με τη Σάσα Σταμάτη είπε:  “Με ενοχλεί ότι οι άνθρωποι, δήθεν ότι είμαστε αυθόρμητοι πρέπει και τις φυσικές μας ανάγκες να τις κάνουμε on camera γιατί το επόμενο στάδιο είναι ό,τι φυσική λειτουργία μας έρχεται να την παρουσιάζουμε αυθορμήτως στο τηλεοπτικό κοινό.

Από τα πυρά της δεν ξέφυγε ούτε η τηλεοπτική μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου:

“Σκέψου που κατήντησαν οι πρώτης γραμμής παρουσιαστές. Γιατί αυτό είνια κατάντια, για μία τηλεόραση να ασχολείται τέσσερις σεζόν με μία μαγείρισσα. Γιουβαρλάκια ανακατώνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Δεν μπορεί όλα στηην τηλεόραση να αφορούν την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.”

Αλλά ούτε και το ζευγάρι του “Πρωινό Mou” για το οποίο είπε πως έχει στοιχεία ριάλιτι, αφού παρακολουθούμε το νιόπαντρο ζευγάρι on camera, ενώ θεωρεί ότι “η Φαίη έγινε πιο συμπαθής στον κόσμο εξαιτίας του Γιώργου”.

Δείτε ποια είναι η άποψή της για τις παρουσιάστριες Νάντια Μπουλέ και Ζέτα Μακρυπούλια


Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε