Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πάμε Πακέτο: Συγκλονίζει η ιστορία μιας μητέρας που ψάχνει τον γιο της 45 χρόνια!

Πάμε Πακέτο: Συγκλονίζει η ιστορία μιας μητέρας που ψάχνει τον γιο της 45 χρόνια!

Την βίασε άνθρωπος από το περιβάλλον της, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το μωρό, της έκοψαν κάθε δίαυλο επικοινωνίας μαζί του! 

Την Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha, το άνοιγμα του πακέτου θα συγκινήσει, θα αιφνιδιάσει με τις παράλληλες αφηγήσεις των δύο πρωταγωνιστών και θα δώσει τέλος στην αγωνία μιας μάνας για το αν ο γιος της βρίσκεται στη ζωή. Για πρώτη φορά στην ιστορία της εκπομπής, τόσο η αποστολέας, όσο και ο παραλήπτης, δεν έχουν κανέναν συνεκτικό δεσμό με την Ελλάδα.

Στο Πάμε Πακέτο κατέφυγε η γερμανικής καταγωγής Celia που ζει στην Αμερική, για να εντοπίσει τα ίχνη του γιου της Jan που έχουν χαθεί εδώ και 45 χρόνια, όταν αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, σχεδόν μωρό στη Γερμανία. Η αποστολέας, ανήλικη ακόμη, έπεσε θύμα βιασμού από πρόσωπο του φιλικού της περιβάλλοντος. Με τον βιαστή της και πατέρα του Jan η Celia δεν θέλησε ποτέ να παντρευτεί παρά την επιμονή του, λόγω του προβλήματος αλκοολισμού που αντιμετώπιζε.

Τρία χρόνια αργότερα γνώρισε τον Αμερικανό σύζυγό της ο οποίος ήταν στρατιωτικός και της υποσχέθηκε πως αν τον παντρευτεί και τον ακολουθήσει στην Αμερική, θα συνηγορούσε ο ίδιος προκειμένου να εκδοθούν τα απαραίτητα έγγραφα και να πάρει μαζί τον Jan. Η Celia τον πίστεψε, έφυγε μαζί του στην Αμερική και…

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε