Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πάμε πακέτο: Δύο αδέρφια συναντήθηκαν ύστερα από 36 χρόνια!

Πάμε πακέτο: Δύο αδέρφια συναντήθηκαν ύστερα από 36 χρόνια!

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επέστρεψε ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του.

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου το βράδυ της Πέμπτης προσπάθησε να ενώσει δύο αδέρφια που προέρχονται από διαφορετικούς γάμους του πατέρα τους. Η Άννα, μια γυναίκα που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή της και από πολύ μικρή ηλικία αναγκάστηκε να προσπαθήσει πολύ μεγαλώνοντας μόνη τα τρία παιδιά της, επιθυμεί να γνωρίσει για πρώτη φορά τον μικρότερο αδερφό της.

Η ίδια μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα της και ποτέ δεν έμαθε τον λόγο που οι γονείς της επέλεξαν να χωρίσουν. Με τα χρόνια προσπάθησε να ανοίξει έναν δίαυλο επικοινωνίας μαζί του, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Την τελευταία πενταετία μάλιστα αν και ζουν σε γειτονικά χωριά δεν έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους. Η Άννα θεωρεί άδικο να μην γνωρίζεται με τον αδερφό της και θέλει πρώτη αυτή, σαν μεγαλύτερη, να κάνει το πρώτο βήμα.

Γνωρίζει ο αδερφός της την ύπαρξή της; Είχε ποτέ ο ίδιος την επιθυμία να συναντήσει την αδερφή του; Ποια θα είναι η αντίδρασή του που θα αιφνιδιάσει την αποστολέα;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε