Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάνος Μουζουράκης: Ο γάμος είναι ένα πραγματικό… μυστήριο!

Πάνος Μουζουράκης: Ο γάμος είναι ένα πραγματικό… μυστήριο!

Είναι από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς τους κι έχει αποδείξει το ταλέντο του στην υποκριτική αλλά και στη μουσική.

Αν και ο Πάνος Μουζουράκης αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή, τελικά τα… κορίτσια, τον έκαναν να τα πει όλα, ακόμα και για τον έρωτά του με τη Μαρία Σολωμού, για τον οποίο και οι δύο αποφεύγουν να μιλήσουν!

Απόψε, στις 20:30 το βράδυ λοιπόν, ο Πάνος Μουζουράκης είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Everyday Girls» του MTV και μιλά στη Μυρτώ Γκάζη και στη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη για όλα.

«Ο γάμος είναι ένα πραγματικό… μυστήριο και το εννοώ με όλες τις έννοιες που μπορείτε να φανταστείτε», τονίζει, ενώ όταν η κουβέντα πηγαίνει στα περί απιστίας, υποστηρίζει πως «ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον! Όταν μου συνέβη να ανακαλύψω την απιστία, υπέθεσα πως την είχα συγχωρήσει, αλλά τελικά δεν το είχα. Στους ανθρώπους μπορώ να συγχωρήσω τα πάντα αλλά δεν ξέρω αν τελικά συγχωρώ καλά. Το παλεύω όμως».

Ο ηθοποιός –τραγουδιστής, λέει επίσης πως «σε μια κοπέλα βρίσκω πάντα το πιο όμορφο πράγμα πάνω της! Μου αρέσουν όλες οι γυναίκες. Στη γυναίκα της ζωής μου όμως, δεν μπορώ να διαλέξω το πιο όμορφο σημείο της, επιλέγω τα πάντα», αναφερόμενος στη σύντροφό του Μαρία Σολωμού. Όσο για το αν θέλει να αποκτήσει παιδιά, δεν διστάζει να πει πως «παιδιά ίσως να μην κάνω, είμαι ανεύθυνος για να κάνω παιδιά. Μεγαλώνοντας μπορεί να θελήσω αλλά τώρα δεν το βλέπω έτσι»!

Η συζήτηση του Μουζουράκη με τις δύο παρουσιάστριες στρέφεται και στα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας. «Στην Ελλάδα μου τη σπάει που ενώ είμαστε τόσο ωραίοι τα έχουμε βάλει με τον εαυτό μας», λέει ενώ αποκαλύπτει ότι η οικονομική κρίση του έχει δημιουργήσει ακόμα και ενοχές επειδή «η κρίση με έχει επηρεάσει λίγο, πιο πολύ από τους συνανθρώπους μου, γιατί εγώ βρέθηκα στην περίεργα άτυχη στιγμή να τα πηγαίνω καλά όταν όλοι πήγαιναν πίσω.

Κάποια στιγμή ένιωσα ενοχές, ότι εγώ είμαι το αντίβαρο. Όμως όλο αυτό το πράγμα με την κρίση, νιώθω ότι πρώτα μας το αναγγείλανε και μετά συνέβη».

Αυτά και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα, μπορείτε να παρακολουθήσετε απόψε στις 20:30 το βράδυ στην εκπομπή «Everyday Girls» του MTV.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε