Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Παράξενη αποχώρηση από το «Dancing», αλλά αναμενόμενη η αποχώρηση των τηλεθεατών!

Παράξενη αποχώρηση από το «Dancing», αλλά αναμενόμενη η αποχώρηση των τηλεθεατών!

Έκπληξη ήταν η αποχώρηση από το χθεσινό live του «Dancing with the stars». Αν και πολλοί πίστευαν ότι άλλος ή άλλη star έπρεπε να έβλεπε την πόρτα της εξόδου από το talent show, τελικά από το talent show αποχώρησε ο Κώστας Κρομμύδας.

Ο ηθοποιός, σε όλα τα προηγούμενα live είχε αποδείξει ότι διαθέτει χορευτικές ικανότητες, αλλά και δουλεύει σκληρά. Να αναφέρουμε ότι η κριτική επιτροπή τον βαθμολόγησε με 35 βαθμούς, κατατάσσοντάς τον έκτο, αλλά ήταν υποψήφιος μαζί με το Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος συγκέντρωσε 38 βαθμούς και ήταν τρίτος στην κατάταξη.

Έτσι την επόμενη βδομάδα θα είναι με έναν άντρα λιγότερο στο «Dancing», στο οποίο έχουν μείνει πέντε γυναίκες και πέντε άντρες να διαγωνίζονται.

Κατά τα άλλα, το 6ο live του «Dancing with the stars» ήταν μία από τα ίδια. Αν και προσπάθησε να κινηθεί σε πιο εορταστική ατμόσφαιρα, τελικά δεν κατάφερε να κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν καλά. Για αυτό και όπως αποδεικνύεται από τις τηλεθεάσεις, έμπαιναν, έβλεπαν, έφευγαν, ξαναγυρνούσαν, ξανά έφευγαν και… σε ζάπινγκ να βρισκόμαστε!

Από τις καλύτερες στιγμές η έναρξη, όπου εμφανίστηκαν συμμετέχοντες από το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας (China National Acrobatic Troupe), παρουσιάζοντας ένα μικρό απόσπασμα από την παράσταση «Splendid», που έχει ανέβει στο θέατρο Badminton. Μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη ήταν και για τους τηλεθεατές η παρουσίαση της παράστασης «Fame», που παρουσιάστηκε λίγο πριν από το τέλος του show και στην οποία συμμετέχουν διάφοροι τραγουδιστές.

Ωστόσο, όπως είπαμε ότι φαίνεται από τις τηλεθεάσεις, το θέαμα δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει τους τηλεθεατές και για αυτό το «Dancing with the stars» σημείωσε 33,2 μέσο όρο στο γενικό σύνολο, χαμηλό ποσοστό τηλεθέασης για το μοναδικό talent show που προβάλλεται αυτή τη σεζόν και που θα έπρεπε να σαρώνει σε τηλεθεάσεις.

Το γιατί συμβαίνει αυτό, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές και άλλωστε, για ακόμα μία φορά, παρακολουθήσαμε τους περισσότερους συντελεστές (όπως την παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια και την κριτική επιτροπή) να… βαριούνται και να διεκπεραιώνουν. Ε, λογικό λοιπόν να βαρεθούν κι οι τηλεθεατές! Τελικά, αυτό που φαίνεται ότι ήθελαν στον ΑΝΤ1, δηλαδή την απαξίωση του «Dancing» και των shows, ώστε να έχουν τη δικαιολογία ότι «προσπαθήσαμε, αλλά οι τηλεθεατές δεν ενδιαφέρθηκαν», το κατάφεραν! Όσο περνούν τα live, τόσο σιγουρευόμαστε ότι αυτός ο κύκλος του talent show είναι και ο τελευταίος του…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε